Wednesday, July 17, 2013

Review Snow Bear Breast Pump... Best...

Assalamualaikum.....

Hai Korang...

Hari ni nana nak review pasal pam yang baru je sampai semalam.... Actually nana order pam Snow Bear ni dengan kawan nana... Murah je.. RM180 termasuk postage...

KELEBIHAN :

- Waranti 1 Tahun
- Boleh pakai elektrik & Bateri
- Praktikal
- Mimik bayi (membantu ibu yg ade inverted nipples)
- Tak sakit & Tak bising
- Kecil, ringan & senang bawa
- 95% Mommies yg guna bpuas hati!

Bunyi dia lebih kurang macam vibrate handphone, kuat sikit la kot... Pastu suction dia tak sakit langsung. Bagi nana la kan.... 

Pam ni pun ringan je.. senang nak letak dalam bag bawak pergi mana-mana. 
First try guna pam ni... Alhamdulillah....
Transfer dalam bekas...

Memang best guna pam ni... sebelum ni nana guna manual pump.. pastu tak tahan nak pam, lenguh tangan... lagi-lagi nak masuk kerja nanti.. so nana try pam ni la.. alhamdulillah ok dengan nana...

Last....

Gambar Qaira Aisha :)




11 comments:

Dya Al-Aien said...

Salam Nana..

Ya Allah dah ada baby dah..
Lama dah Dya tak bukak blog..
tgk dah banyak berubah..
Entah Nana ingt lg tak Dya..
tahniah Nana..
Baby Nana comei sgt..
baby gurl pulak..
soooo cute.. :)

SOULMATE is said...

Bestnye..nnti blh lah tgl kiter belikan..hehehe..sbb kiter ni keje site construction :)

azizah :) said...

salam akak.. kat mane akak beli breast pump ni.. jijah cari kat online xpon jual.. kalau ada akak pm jijah yer Ziezah_misi88@yahoo.com..

tengah mencari snow bear pump ni sebab lg murah n byk review kata best!

Anonymous said...

Salam sis beli kat mana?berminat nak beli jugak

Anonymous said...

Cuba bkk fb taip Yusra's Closet..dia ada jual..sy ada beli manual bp unimom mezzo..best guna..tp lenguh tangan..skrg ingt nk try juga snowbear electric pump tu..

Anonymous said...

saya nak tny boleh x?hehe..sy dh bli pump ni tp knpa susu xklua ye..kena ltk atas stand dia ke?dh try pn xbole

Ct Edzreena said...

Saya ada jual Snow Bear murah...RM180.00 + Free postage... dijemput visit la blog & page saya yea...tq....;)

Anonymous said...

Awak mash pki pump ni ker...still Okey ke dear...

azizah wahi said...

Jemput visit https://www.facebook.com/sayangibuenterprise

Lilyana said...

Sis msh guna pump ni ke..ok x..bleh x respone kat email sy yana_sagi@yahoo.com

Anonymous said...

Hi Ct, I'm interested. Boleh x email ke aina_1901@yahoo.com. Pls thank you!