Tuesday, July 14, 2015

Berbuka di Le meridien Hotel

Assalamualaikum...

Hai Korang...


Hari ni mengedate dengan incik laki lagi . Alhamdulillah Hari ni berbuka di le meridien hotel di Kl sentral, sebelah je dengan Hotel Hilton.

Kami sampai agak lewat, meja almost full. huwaa.. terpaksa makan dekat ceruk hujung. Mek qaira dengan dhia ikut sekali. Mujur la si Qaira tidur, so dapat la kami makan dengan aman damai.
Makanan kat sini boleh tahan banyak la. Disebabkan tangki perut aku ni tak berapa nak besar, aku pilih mana yang berkenan aje la. tak dapek la nak merasa semua.
Sushi.. tapi aku tak makan la sebab aku masih lagi pantang bab makan pulut-pulut ni,,,,
seafood.
Buah-buah.. ni ambil untuk qaira je.
ABC. tak makan sebab kenyang bebenor dah
dessert. sedap...
Dhia tengah tidur....
Mek qaira dah bangun.... habis comot mulut makan coklat
Perut kecik tapi ada hati nak makan macam-macam
Ni antara makanan yang raw. salmon ada.. tapi tak sempat nak try sebab kenyang
DHia teman mommy solat...alhamdulillah senyap je tengok mommy solat... lega aku... Qaira dengan daddy. Tak daya aku nak handle dua-dua.
Muka kenyang dan nak balik... Baju tak pack lagi nak balik kampung ni.... 

Padayang nak bertanya, aku bagi rate 4 bintang la makanan kat sini. Tapi tempat agak full, bersesak sikit la..Tapi selesa. Kalau korang nak datang sini, nah details price dia. Boleh la try.

PRICE:

OPTION ONE: At Latest Recipe, Le Meridien
Early bird vouchers are available at RM 110 nett per person from now until 14 June 2015.

Other it is RM173 nett per person (from Monday to Friday), RM161 nett per person (on Saturday & Sunday). Children between 4 and 12 years old and senior citizens are entitled to a 50% discount. Additionally, SPG members will receive a 20% discount off total food bill.


4 comments:

suhailah hamid said...

kalo dekat hotel dessert le yg plg sue suka ^^

MamaBard said...

wahh.,..macam2 menu ada ni..memang puaslah makan..

intandayani said...

Wah bertenggek salmon kat situ.
Selamat hari raya Nana
Jemput singgah blog saya http://intandayani.blogspot.com

Fyda Noh said...

Berbuka puasa di hotel memang heaven. Kalau boleh nak sembahyang kat tepi meja then, sambung makan sampai pagi... :)