Monday, January 30, 2012

Pakej Wedding yang Meletopsss....

Assalamualaikum.... 

Hi Korang...
Hari ni nana nak share dengan Bakal-bakal pengantin, atau Bakal tunang, atau sebarang bakal lah yang mecari pakej wedding yang berbaloi-baloi harganya. 

Wedding
Engagement 

Alhamdulillah nana bersyukur kerana setakat ini semua customer kami berpuas hati dengan hasil kerja kami. Nana bersyukur. Dan minggu ni kami akan ke Johor dan singapore untuk shoot wedding. Semoga dipermudahkan semuanya... amin

Bagi yang berminat untuk hire kami, boleh la contact kami :

Chenta Nana : 019-9080148
email: chentanana@yahoo.com

Halmus Rihzan : 0192770944
Halmusrihzan@yahoo.com

Boleh juga view disini :

3 comments:

Errah said...

cantik sgt gambar..

AuraFIza said...

Bestnya jadi Photographer. Gambar pun catnik-cantik je. Teringin gak tapi tangan takde seni. Hukhuk. Kena belajar ni :))

chenta nana said...

errah @ terima kasih dear.. :)

flza@ semua ni kene ada minat babe... tangan takde seni takpe, kene rajin belajar la..