Monday, January 16, 2012

Day 1- Rockin Penang ❤

Assalamualaikum...

Hi korang...

Haa... bersemangat nak update blog ni... but first nak cakap my lappy masuk wad semula. maybe akibat kabel kat dalam tu longgar. sad...rindu baby lappy saya.
ok la... nak story mory pengalaman kat penang ni... sangat best ok..

Ok... Start Dari breakfast la kan... Dah nama duduk penang kan, pekena mamak la pagi-pagi...
pagi-pagi dah carik roti canai mamak dengan teh tarik.. sedap whoaaaa
 Roti Telur dengan Teh Tarik
 My Hubby dengan kuih dia.. ni baru permulaan tau.. dia siap makan roti sardin, lagi roti apa ntah.. perghhh.. macam mana la laki aku ni tak jadi boboyot.
 ni maps.. actually sepanjang duduk kat penang, kami menggunakan teknologi yang ada iaitu IPHONE 4s, itu la yang jadi GPS kami, itu la yang jadi Kamera kami, itu la yang jadi cermin lepas makan, takut ada makanan terselit celah gigi.. auww...
Tyra Nabila & nana

Aroy & My hubby

Kami pagi-pagi dah gerak ke Queensbay... Nak merasa roti nan di Kapitan.. sangat sedap ok.. rasa macam tak cukup kalau makan satu.. nak tambah tapi sabo je la.. diet ok... kan naik badan plak..

 Roti Nan di restoran Kapitan, Queensbay

 Roti Nan Kapitan... terbaikkk
Lepak kat Komtar, menyempat la pulak kan laki nana main kat sini.... 
diorang berdua ni memang kaki game.. pantang nampak game, mula la nak mencuba...
Nana & tyra di QueensBay
 berangan Ombak Rindu ok..

Kami :) 




nana dan Hubby
Masa untuk aiskrim.... nyum... nyum..

Dinner  

Kami ni kira bekerja sambil makan angin la.... my hubby ada job wedding di penang ni.. tapi dia pass kan pak jong tolong shootkan untuk dia.. alhamdulillah.. 
murah rezeki kami tahun ni... banyak job yang kami dapat... syukur pada Allah...
Tak sabar nak tunggu bulan depan, job di Johor, Kelantan pulak... dapat berjalan lagi...

p/s:Semua Gambar adalah dari Iphone 4s, jadi mintak maaf jika ada yang yang terkurang... nana tak bawa kamera....

2 comments:

Royan Sableng said...

nice shoot gan...
follow blog baruku ya gan
royansableng.blogspot.com

NuYu said...

ai nana..nuyu here..sonok kan g jln²..aritu sy pon g penang gak..best kn...oh ya,my hubby pon org kemaman taw..nana kemaman kat aner? ...i dh follow u,u follow la i balik..

http://nurullovebeauty-nuyu.blogspot.com