Friday, April 8, 2016

Dah boleh balik.... yeayyy

Assalamualaikum...

Penutup Kami kat sini... 20 hari dah berkursus... masing-masing dah rindu rumah dah... 

geng satu rumah...
kami...
dengan zainal..lepas ni dah tak jumpa dah.. haha... jauh dahh...
muka penat dah masing-masing..

Kami...

Anak sape ni kebulur ni??

malamnya, kami ada penutup dengan IKPK kampung awah...
serius masa ni membuak-buak nak balik,,,, 

sempat la karok satu lagi.. tapi suara sumbang... hahaha..
dengan hisyam... terer mamat ni bab risda.. semua dalam kepala dia.. tanya je tentang tanam semula, confirm dia jawab macam google... haha
zaki dan siti

Dalam bas nak balik...

alhamdulillah...21 hari berinduksi.... semuanya ok, semuanya best, pengalaman baru bagi aku.... enjoy sangat tanpa fikir kerja berlambak dekat office.... 

1 comment:

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com