Tuesday, October 27, 2015

Lotus Desaru Beach Resort & Spa - Day 3

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Last day di Desaru. Kami check out agak lambat sebab after breakfast, packing barang-barang yang dah macam tokan pecah. hahaha... aduyai... 

Kami gerak dalam tengahari ke JPO. Masa untuk shopping...

Qaira mengamuk kat belakang, sibuk nak hp mummy.
Adik cool je tapi kakak, aduyai.. meragam terlebih...
qaira tak nak bagi adik dia duduk dalam stroller. dengki bebenor dengan adik dia. Alhamdulillah, kali ni kami datang JPO, banyak gila sale. Guess, Victoria secret, anakku, adidas, nike. tapi aku tak masuk semua sebab dah lambat nak balik.
Dhia masa ni tengah meragam nak tidur. Pasang youtube, baru senyap.
Qaira tengah bodek daddy dia, nak makan aiskrim.. hahaha..

d
Jumpa air ni di johor.... harus la beli. Hello kitty kan...

Alhamdulillah selamat sampai rumah selepas isyak. Penat giloo.... Tapi best sebab dapat beli apa yang nak.
 
Tq suamiku belanja. katanya upah sebab masak selama ni.... cewah.. tq..tq.. isterimu ni rajin masak bukan nak upah tapi nak pahala. Tapi kalau orang dah bagi, kita terima aje la kan... yeayyy....

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)