Sunday, July 26, 2015

Birthday Baby Aqeela dan Open House...

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Bila raya ni kan, banyak sangat jemputan ke Open House atau lebih dikenali sebagai sesi menambah lemak-lemak tepu di badan.. Haih... Kadang-kadang aku terfikir, patut la che ta sampai lebih 60 pasang baju raya dia, dah banyak open house dia kene pergi.. hahaha..*eh.. tetiba che ta muncul dalam entry aku ni*
Open house pertama yang aku pergi adalah Birthday party anak kak yat ( ex-officemate aku). dia buat sekali dengan open house di Royal selangor polo club. Mujur la tak jauh dari rumah aku. so kami gerak lepas zohor.
Qaira, buat gigi rabbit... terus dia buat gigi macam ni.. hahaha
Adik sampai terselak-selak haa dia punya kain.. ganas bebenor kau dik pakai baju kurung
Selfie dengan qaira kat belakang
kalau tak mengusik aku si qaira ni, memang tak sah...

f
Ni la birthday girl... Dah 8 tahun dah.. comel.. sebijuik muka kat yat. Dia buat tema Hello kitty. kau macam tahu-tahu je akakk suka hello kitty dik.. eh.. akak?? 
Bukan senang nak bergambar dengan mek qaira ni tau... lari sana, lari sini... haihh
habis hello kitty yang diorang buat deco di ambilnya. Bila dia tak nampak, laki aku simpan balik. hahaha
Dengan tuan rumah,. kak yatt.. tq akak, sudi jemput kami. makanan superbb...

Family kami..
si qaira ni suka usik rambut daddy dia
hah! amek kau, rambut daddy kau
Family photo.

Lepas open house di rumah kat yat, kami ke rumah mak sedara suami aku. Che aa.. Kebetulan che non dan anaknya pun ada sekali. so kira meriah la..
Qaira duk sibuk buka angpow dia.

Settle beraya, petang baru kami balik rumah mama di semenyih. fuss... 
penat kau satu hari beraya.



-XOXOXOXO-

3 comments:

suhailah hamid said...

Part nak bergambar dgn anak yg tgh melasak skrg ni mmg betul la, serupa mcm anak sue.

Tema hello kitty sesuai sgt dgn anak gegirl kan :)

Innanie Ariffin said...

Selamat Hari Raya kak! :)

alohhh comelnya gigi rabbit dia

riza afzan asri said...

Seronoknya tengok budak-budak zaman sekarang celebrate birthday..