Monday, July 20, 2015

Balik Kampung....

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Kami Balik Kampung beraya, Hari Rabu. Bertolak selepas sahur. Subhanallah yang amat banyak kereta Balik gerak balik kampung. Start dari Tol gombak sampai la Tol Bentong.

Stop di R& R temerloh. Berhenti untuk tukar pampers anak-anak. Then tukar driver. Kali ni aku pulak yang drive.
Qaira baru bangun, mood tak molek lagi la
Sampai Tol mana entah, aku pun dah lupa, tukar pulak dengan laki aku... Sampai la Tol LPT 2... dekat 2 jam kami stuck kat situ. tak gerak oiii... stress giler.
Selamat sampai kampung. Sampai rumah, tetiba black out pulak dekat-dekat dengan berbuka. ambik kau, terus ber-picnic kat luar.
Baru 2 keluarga balik, ada 5 keluarga lagi belum... excited raya kali ni sebab turn rumah aku.. hahaha.. 

-bersambung-

XOXOXOX

1 comment:

suhailah hamid said...

excited juga raya kali ni sbb raya di kampung belah sue, selamat hari raya nana :)