Tuesday, June 9, 2015

Qaira AIsha 2 tahun..


assalamualaikum...

hai korang...

Pejam celik pejam celik, Qaira dah 2 tahun dah.. Alhamdulillah... dah besar dahanak mommy ni... memandangkan aku masih di Terengganu menghabiskan sisa cuti yang ada, so sambut la birthday qaira dekat rumah mak aku. takde la sambut sangat. just beli kek dan KFC untuk family.

Pakai baju tidur je sambut birthday. hahaha

makan ayam... peminat upin ipin kan, kene makan peha ayam la
sedap kek ni.. eh.. tetiba ada sikat zaman tok2 kat situ.

tak cukup sebanrnya adik beradik aku ni, tapi memandangkan yang ni je yang balik, yang lain semua duk jauh-jauh, so pasrah aje la.
family kecik kami.... sedih dah balik ke KL.. rasa sekejap je cuti pantang walaupun ambil 90 hai.. haih.. nak cuti lama lagi maksudnya kene beranak lagi la.. hahaha


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kali ni sambut birthday qaira bersama family in law pulak... amboi qaira, sampai 2 kali tau sambut birthday. kali ni buat di red wok di bangi. 
 
sampai-sampai mek dhia dan tidur dah. tapi sekejap je sebab kepanasan dekat restoran ni..
neny dan adam...
masa untuk makan...

qaira demam. so agak cranky la...
orang semua tengok kamera, mek qaira je tak nak pandang.. konon merajuk..
tetiba ada anak laki sorang kat belakang. hahaha

masa untuk potong kek... serius sedap kek ni
mulut tak nak kalah nak tiup kek
muka malu-malu meow... hahaha
Dhia sofya yang bam-bam
bila anak dah dua, susah lanak gambo cantik, sorang pandang sini, sorang sana..
family in law. cukup semuanya... coming soon sorang lagi nanti, insha allah...


1 comment:

suhailah hamid said...

happy belated bufday qaira :)