Friday, March 20, 2015

Tunaikan Hajat....

Assalamualaikum....

Hai korang...

Cakk... ku muncul lagi... Ye.. ye.. ku belom bersalim lagi. Hari ni dah masuk hari ke-2 aku overdue... Hari ni aku amek MC je kat klinik sebab semalam Ingatkan aku dah nak bersalin, rupanya Braxton Hicks yang agak kuat sampai berpeluh-beluh. so hari ni aku MC je.... nak rehat ajo....

Actually tengah rehat-rehat dekat rumah, aku ajak cakap kat laki aku, teringin nak makan aiskrim Magnum la... dia pun selambe je jawab " Jap lagi b pergi beli dekat shell ek.."
Aku pun, x nak dekat shell!! nak dekat cafe.. amboi ko.. sila lempang aku banyak-banyak kali... mengade-ngade ok!!! laki aku dengan redha dan pasrah.. ye la.. pergi la siap... hahaha...

On da way nak ke mid valley, qaira dah selamat mimpi dah... tidur kroh-kroh.. aku memang suka bila nak makan ni, mek qaira tidur... boleh makan dengan bahagiaa gitu... ampunkan mummy ye nak... hahaha
hah!!, nampak betape sodapnyeee dia tidur... dalam hati aku, tidur lama-lama sikit ye nak.... hahahaha...

Basic Aiskrim ni harga dia RM9.90, boleh nak CUSTOMIZE by selecting your toppings
Yang ni, harga dia RM25...
siap dah..... harapharap lepas makan apa yang ngidam ni, cepat la aku beranak ye... hahaha
Tak cukup makan aiskrim, laki aku pulak nak makan carl's jr.... eh..eh.. 
sape yang ngandung ni???
Elok-elok dah siap makan, mek pun bangun.... haha...
bangun-bangun je, mintak makanan...
sibuk nak pandang lain
tq b... layankan bini ni haaa

p/s: tengah menaip belog ni, aku dah mula rasa pinggang dan baby mengeras.... Harap-harap bukan braxton hicks laa... harap-harap contraction betul la yee..... amin.......

XOXOXOXO

2 comments:

asha said...

semoga dipermudahkan semuanya. aamin :)

suhailah hamid said...

Sedapnye ais krim tuh..padan dgn harganya ^^