Sunday, November 9, 2014

Dinner Date With Hubby

Assalamualaikum...

Hai Korang.....

Tersebut la kisah..... hahaha... ok cerita hari minggu.. Sabtu malam yang lepas, Suamiku ajak pergi dinner date. Mek qaira import kat rumah mama sekejap. haha... Alhamdulillah jugak sebab dapat mertua yang sangat memahami dan sangat menyayangi qaira. Pada mulanya risau jugak aku nak tinggalkan si qaira ni, al maklum la anak aku ni banyak sikit ragamnya. Tapi bila fikir balik, kesian laki aku ni, dah lama benor tak dating dengan dia. Setiap kali nak dating, ada je qaira meragam.. hahaha.  So aku ON je...
Tempat dinner kali ni adalah di Mandarin Oriental, KL...

Sorry gambar agak blur, guna kamera depan...Malas nak on Gopro
Tempat wajib, toilet.. hahaha...
Suami vs isteri....
Appetizer - Poached River Prawn.. " bebelit lidah mak nak sebut..." hahaha
Salmon soup
Beef steak... Lupa nama panjang dia apa.. hahaha... Tapi sedap gila dan sangat juicy ok.... best... arghh... nak makan lagi boleh??

Dessert-  Hazelnut Parfait
Macaroon dan Coklat... 

Dan yang paling best bila Ada Rossa kat sini.... what??? rossa... comel gila ok... dan body dia, fusss.... kalah anak dara weh... sangat slim dah kecik... ok, jeles sangat.. hahaha. Lepas pantang, nekad la nak diet sehabisnya... hahaa

selfie dengan Rossa.
Nampak bezanya badan dia dengan badan aku...
Laki mak pun nak join sekali...

Dress rossa. Sangat cantik... nampak la betapa slim nya dia
Jumpa dengan amir luqman, designer terkenal.. ai minat dia uolss.
 Bila nampak dia, terus cakap " i minat gila dekat u.." hahaha....

Dah selesai makan, sebelum balik, sempat lagi bergambar dekat parking ok.... Perut memang dah full gila.. alhamdulillah, rezeki murah... ok lupa pulak.. ada yang tanya nana, macam mana boleh pergi sini, berapa habis, and bla..bla... jawapan nana, biarlah RAHSIA. antara suamiku dan daku sahaja ok... 
Tak semua benda kita nak cerita kan... :)
Hensemnye laki mak... "harusla puji laki sendiri"

Sebelum balik, posing dulu...

Alhamdulillah.... kenyang, happy semua ada.. syukur ada rezeki dapat makan sedap-sedap...
Hadiah hari lahir yang best bagi aku.. hahaha... Tq suamiku... u hensem sangat.. love u so much...



3 comments:

suhailah hamid said...

Bestnye...berpeluang bertemu dgn rossa..cantik sgt la dia kan..u pun cantik jg...untung u dpt suami yg romantik dan pandai menghargai u..

Nastyna said...

tak boleh beza mana Rossa mana u hhehehee sama cantik ok.

ComelComot said...

Best2 adiah birthday cmni... kita pun nk