Sunday, October 19, 2014

Kakak Qaira Aisha dah besar la...

Assalamualaikum...

Hai Korang....

Bila anak dah membesar ni, macam-macam kerenah, macam-macam ragam. Tapi yang best bila dia dah mula belajar bercakap. pelat-pelat comel... kadang-kadang sampai tergelak dengan mek qaira ni cakap...
Itu bab cakap, kalau bab meragam tu, lain pulak ceritanya...
Sekarang ni qaira dah mula tidur lewat, nak betepek je (merap) dengan dady je tu, tak payah cakap la.. memang tak nak langsung dengan mummy dia ni.
Bab manja lagi.. kawan baru sentuh sikit, dah jerit " adoiiii".. amboi.. manja bebenor ye.. macam mana nak jadi kakak ni??
Buat muka.. macam ni la muka kalau kacau dia, kalau muka nak tidur ke..

Bukan senang nak rapikan rambut dia macam ni tau, kalau tak, mengembang macam kak limah dah...
ececece.. kalau nak amek gambo je, posing terus...
Ni yang tak boleh tahan. qaira ni jenis kalau nak tengok tv, memang nak sandar. Kalau takde bantal, akan dicarinya badan daddy atau mummy dia... haihhh
video
Sekarang dah pandai buat bunyi binatang... tapi bila suruh buat bunyi pig, tak roti nak sebut.. scary benor agaknya binatang tu.. hahaha...

No comments: