Sunday, September 8, 2013

Majlis Hantar menantu, Aida & Razzaq - Ijok


 Assalamualaikum...

Hai Korang... 

Hari ni ada majlis hatar menantu aida & razzaq di ijok... Konon laki aku ni nak bangun awal la kan.. pukul 6.30 dah suruh aku bangun..tut-tut, aku dah siap, dia ngan qaira duk syokk lagi tidur... haih.. sama je anak dengan  bapak...

Dengan qaira....

Disebabkan kami sampai awal di ijok, lakiku ajak breakfast dulu... lapor bebenor katanya... padahal dah dekat nak makan kenduri.. nak jugak bedal KFC...

qaira syok tidur...

Sempat singgah homestay, nak pam susu... harus pam walau di mana pergi.... nak kene tambahkan lagi stok susu ni...

Kami gerak ke rumah pengantin lelaki dalam pukul 12.30... tak jauh pun home stay dengan rumah pengantin...
 Kami tercicir dari rombongan.. hahaha.. rombongan dah kat depan, kami bertiga sempat posing lagi...
dengan hajar.. adik iparku..
s

Dengan che kiah

 Angah & hajar
 Nak jugak kan posing ngan pengantin


 Maklang dengan qaira... tq mak lang... suka benor dia layan si qaira ni... syukur la... takde la lenguh tangan aku ni duk pikul si qaira ni.. boleh pulak aku lupa bawak stroller.. so kene la dukung je si qaira ni memanjang,,,


qaira dah start meragam.. haih..
anak daddy ni...

bukan main happy dia kalau kene agah..

Nak balik dah... mujur la hujan tak lebat sangat

gambo instax
then kami gerak ke rumah aleep... adik aleep bertunang tapi tak sempat pun kami nak tengok. bila kami dah sampai, majlis dah habis.. so datang makan je la... hahah
Julia tengah syok tidur..
tumpang mandi rumah aleep sebab qaira dah start meragam kepanasan... patung yang pink tu boleh keluarkan bunyi mengaji.. tapi dalam otak aku ada gak terfikir.. macam mana la kalau malam-malam tetiba je dia keluarkab bunyi.. hahaha...

p/s: ku kepenatan.. esok dah keje oiii

2 comments:

MG schmidt said...

cantik color ijau pengntin tu ..
slmt pngntin baru :)

Anonymous said...

salam,hye nana
nk tanye tudung satin tu beli mane eh, cantek nana pakai..
^_~