Thursday, July 11, 2013

Warna Warni Cinta Hatiku...

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Hari ni takde cerita apa-apa, just upload gambar qaira.Rutin harian, snap gambar qaira setiap pagi.... Setiap pagi mesti pening nak mix and match kan baju si qaira ni... hahaha...Mak bising, pakai je la baju apa pun, bukan nak pergi mana pun... ish mak ni.. mana boleh.. duk rumah pun kene comel-comel.... kan..kan....
Korang layan je gambo si qaira ni...








z








2 comments:

Nini Mohd said...

comeynyer...lebih2 bila pkai baju pink.
kalo i dpt anak ppuan nanti, confirm maknya hari2 pakaikan baju pink.
peminat pink la katekan. hahahh~ ;D

http://ninimohd.blogspot.com

ComelComot said...

alahai comey betol. itulah bila dahda anak hari2 memori dalam henpon ke camera ke sume gambar anak. sume nak anak dulu, dulu shopping mesti baju kita yg banyak dari daddynya tapi skng daddy mummy xda baju baru pun xpe jnji bb hari2 dapat pakai comey2 kan. sya suka baju pink cute sgt..sbb sy suka pink kaler heheheh