Tuesday, April 2, 2013

Menunggu... dan menunggu.... errr....

Assalamualaikum....

Hai Korang....

Seperti biasa, setiap 2 minggu sekali, nana kene pergi Klinik Kesihatan, check up.... Rasanya nana dah datang awal pagi gila tapi macam biasa la, kene menunggu dan menunggu... Kalau tidur ni, dah syok mimpi dah ni...

Seat di Ruangan menunggu pun kosong lagi.....
Tengok!!! nurse pun tak de lagi kat tempat check up.....
Muka bosan menunggu... belasah je upload gambar ni even tahu sememeh gila...
Baby Bump..... Almost 9 months.... auwww..... perot dah besar.....
Rasanya dah datang awal... tapi tetap dapat no 9 jugak... hahaha.... lain kali kene datang lepas subuh la camni... ok joke...
Actually stress sebabnext week kene minum air gula.... nana tak kisah kalau nak minum air gula tu, yang kisah nye.... sebelum minum dan selepas minum air gula tu, Kene AMEK DARAH... yang dekat lengan tu kau...... nana dah la fobia dengan jarum bagai ni... eeeeee.... tak suka! tak suka!!! alasan dia sebab sepanjang 34 weeks ni, berat badan nana naik banyak sangat dah... eee.. geram!!!!!
tapi pasrah la yeee......

3 comments:

cinta polisas said...

hai nana..salam perkenalan ye...xcitedkan nak dapat baby..nisa pun tgh tgu second baby ni...semoga dimpermudahkan semuanya...

cinta polisas said...

hai nana..salam perkenalan ye...xcitedkan nak dapat baby..nisa pun tgh tgu second baby ni...semoga dimpermudahkan semuanya...

Cik Muda said...

hai... salam kenal...hihihih~ tak lama dah nk due tu ea......