Sunday, March 10, 2013

Weekend...


 Assalamualaikum....

Hai Korang...

Story mory pasal weekend nana... Biasanya setiap kali weekend nana akan balik kampung. Memang susah gila nak nampak batang hidung kat kemaman kalau weekend ni. last weekend, nana malas + tak larat nak drive balik kampung. So stay aje la kat kemaman... Mujur la housemate nana tak kerja hari jumaat.

Kalau dah nama weekend, hari minggu, memang la masa dihabiskan dengan beradu je.. hahaha.. tapi bila anak jiran sebelah kejutkan sebab nak bagi cekodok pisang, memang terus tak tido la... rezeki pagi jumaat.. hahaha... then bila bangun je, housemate dah masakkan bihun goreng... yeayy... suka benor la mak buyong ni.... dah la lapor bila bangun-bangun tido....
 Petang, lepas zohor, kami mulakan projek cari barang-barang rumah sewa.... hahaha.... lepas satu-satu kedai kami singgah.... paling last, pergi kedai Manjaku... cari barang baby lagi... yeay...

Macam letak bantal je kat perot nana ni... hahaha... suka sebab Manjaku buat sale.. so dapat beli baju baby murah sikit...
Perut dah mula lapar.... jalan-jalan cari makan lak...
 Mak Buyong dah lapar.....
Housemateku yang bakal menjadi bini orang beberapa bulan nanti.... hahaha...

Even tak balik kampung pun, duit boleh habis dengan lajunya macam air mengalir.. ingatkan balik kampung je jadi camtu.. pantang tengok barang baby lawa sikit, mula la nak beli.. huwaaa... tolong..... tak mo shopping dah....

4 comments:

ComelComot said...

comelnyer babybump..boolat je

Anonymous said...

I'm typically to blogging and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I'm going
to bookmark your site and maintain checking for new information.
Also visit my webpage : http://www.researchds.org/index.php/member/38169/

cha said...

nana nanti dh bersalin u duduk dgn housemates lg ke? take care tau

mama ila said...

wahh..seronokkan time shopping barang baby..hehe..org kemaman ek? ila org KT..salam kenal..ila follow yer =)