Wednesday, March 27, 2013

Wedding huda : Part 2

Assalamualaikum...

Hai Korang....

Sambungan dari entry Part 1, Balik je dari kebun untuk program Learning Day, kami terus ke rumah huda semula.. habis la baju semua baju bau baja pergi kenduri.. hahaha...

sampai je rumah huda, huda dah tukar baju ke 2 dah.... warna hijau. wedding dress huda dari airarose. kalau berminat, boleh la roger dia.
kami paksa dia datang ke pelamin sebab nak bergambar dengan dia.
comel kan booth dia.


hantaran dari pihak lelaki
hantaran dari pihak perempuan
tengah makan

kami semua, budak office....

Disebabkan suamiku photographer, so nana kene tunggu sampai habis la ye. so duduk je la dekat meja tu ha. lepas bergambo, bergambo lagi. kalau lapar, makan lagi dan lagi. hahaha.. gemok macam ni je la nana
Gambo dari instax
senget plak yang ni
Huda dah tukar baju untuk potong kek....

Ifa dengan mak buyong. Mujur la ifa ada, takde la nana boring sorang-sorang menunggu laki ku habis kerja haa.. ada gak la teman nak borak
Suke benor dapat kek haa....
kek dia comel
dapat cake.. yeay... tapi tak sempat makan sebab jatuh.. huwaa... penat pow dengan huda
pengantin lama pun nak jugak..... actuallly laki ku tak nak bergambo pun masa ni sebab dia dah berpeluh sangat-sangat dah masa ni... bucuk dah bau baby.. hahaha

Dah settle kat rumah, kami keluar untuk Outdoor plak... mujur la kat terengganu ni banyak jugak tempat menarik nak shoot.. so tak de la pening la nak shoot.
laki ku in action....
dengan huda yang comel....
antara shoot yang nana suka...

and........
tadaaa....... comel tak??? mak buyong dan pak buyong....hahaha


1 comment:

Anonymous said...

Wonderful work! That is the kind of info that are meant

to be shared across the web. Shame on the

search engines for now not positioning this submit upper!
Come on

over and visit my website . Thanks

=)
Check out my webpage ; http://buchhaltung-rechnungswesen.ch/mediawiki/index.php?title=Benutzer:EndaFerguson88