Sunday, February 17, 2013

Start Shopping Dah....

Assalamualaikum....

Ha Korang....

Bila Kandungan dah masuk 7 Bulan ni, baru la excited nak shopping barang baby. al maklum la first baby, so macam-macam nak kene beli. Banyak nak kene guna duit ni... Dah la barang baby mahal... laju je duit habis haa.....

Hari ni baru masuk office setelah seminggu bercuti (jaga ayah sakit dekat hospital). Masuk-masuk je office, tengok atas meja penuhfail-fail kerja.. huwaaaa.... banyaknye kerja...... dengan barang pos laju lagi.. weee... tak sabo nak bukak.

Nampak atas meja nana??? fusss.. meja ke ape ni ha... penuh dengan barang.... Yang penting air kopi.. pagi ni breakfast dengan nasi goreng cili padi dan kopi ais.. nikmat betul....
Now nana banyak shopping online je... malas nak cari barang baby sorang-sorang.. laki ai kan duk jauh bebenor. so tak de mood nak pergi kedai baby, jalan sorang... senang, beli online. klik dan bayar. yang penting kene ada duit la... tu yang cepat beno pokai tu...

Ni semua barang yang dapat hari ni...best gila.... dah la comel-comel baju dia.... wee... excited.. kalau dulu, asyik belikan hadiah dekat orang lain je baju baby, sekarang beli untuk diri sendiri pulak. memang best. excited dia lain macam sikit.
Ni hasil rembatan last week sebelum cuti. comel kan baju baby ni..nana suka bau baju baru ni.... semua barang ni dah bawak balik kampung... al maklum la nak berpantang dekat kampung nanti. semoga di pemudahkan... amin....

p/s: Dah tahu jantina anak ni senang sikit nak shopping barang...

4 comments:

Innanie | Ariffin said...

as a reader, i do pray for ur baby and u. semoga akak mudah melahirkan bayi... selamat menjadi ibu yang solehah ye kak :)

nursuhada aziz said...

hi nana :) hope mommy and baby sihat and happy selalu..

Anonymous said...

Jemput singgah page kami di facebook House Of Baby.. Terims kasih

Anonymous said...

I appreciate, cause I found exactly what I used to be taking a look for.
You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you
man. Have a great day. Bye

Look at my blog Tips Isteri Idaman