Thursday, February 7, 2013

Shopping Barang Baby... yeayyy....

Assalamualaikum....

Hai Korang...

Happy sangat rasa bila first time sepanjang pregnancy ni, hubby temankan pergi check up.... Bila PJJ ni,bila dapat bersama suami, rasa macam bermakna sangat.. cewah... Hubby bawak lappy pergi klinik, kononnya taknak miss main game avengers dia (game di facebook). haih.... Menunggu di Klinik sangat la azab ok... Lama gila menunggu..... 
Tengok suami ku buat hal... dia duk hujung sana, nana duduk hujung sini.. sempat lagi chat dekat facebook...

Yang tak best nya selepas kene cucuk kancing gigi, ambil darah, cek hb ( terasa banyak sangat darah ku hilang) hahaha, kene marah dengan nurse sebab berat badan nana naik mendadak, sampai 8 kg. Dua kali nurse timbang nana, takut penimbang tu salah. tapi memang berat nana dah naik. Dia cakap takut suspek kencing manis. HB pulak dah turun 10.1. kene tukar tag hijau. so maknanya check up kene 2 minggu sekali la. stressnya la.... Nampaknya kene kurangkan makan laa lepas ni..

stressnya sekejap je,lepas tu terus lupa bila masuk kedai baby.. hahaha... usha barang baby.. rasa nak semua je... Nak angkut semua dalam kedai tu...
hubbyku....
Suka gambar ni sebab rasa macam tinggi dan kurus je.. hahaha
Suamiku cakap diriku dah macam nyamuk sebab pakai baju belang-belang..

comel ka.. warna pink gitu...
Hasil tangkapan..... rasa macam nak beli semua tapi baru tahu baju baby ni mahal jugak rupanya.... huwaaa.... 

4 comments:

=*NuRo0L* = said...

Kak nana cepat lapar ke? jannah ad kwn yg pregnant, minum herbalife untuk kenyang, dan meal breakfast, lunch n dinner dia seperti biase. alhamdulillah sugar level dia turun, n baby sihat. mummy pun berat tak naik banyak. smpai tempoh kandungan matang, max 10kg je naik.include the baby weight skali. lepas pantang, laju je berat dia turun balik. its good rite? kalo kak nana nk, Herbalife ade F1 shake 5 perisa, chocolate, vanilla, strawberry, tropical fruit and cappucinno. tak de la smpai beribu2 yg org katakan tu. if berminat, whatsApp/call/sms jannah ye. 013-3563906. or blh BBm 22C2C64B. If nk tgk banyak lg proff testimoni herbalfie, do visit my facebook. http://www.facebook.com/nuruljannah.badrulhisham all the best for ur pregnancy kak nana..

Nini Mohd said...

nana, bby girl ea?
kalo bby girl lg seronok beli baju.
sbb semua comel2. geram jer nak beli semua. hihii~
tp tu la kan. baju bby mahal2.
nana beli jer time ada sale @ kat bby expo ke. time tu lg murah.

http://ninimohd.blogspot.com

Epa Zarifa said...

letih kalau hb turun. Cuti je memanjang. Selamat berkenalan. Kite pon m2b gak. Kite pon 28weeks mgu ni :-)

http://epagroove.blogspot.com

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)