Monday, December 31, 2012

Bye2 2012.... Hello 2013

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Selamat Tahun Baru buat semua. Banyak kenangan 2012 bagi nana. Tapi tahun 2012, nana dengan hubby sangat-sangat kuat berjalan. hampir tiap-tiap bulan kami pergi honeymoon. hahaha...

Penang

Singapore
Cameron Highlands
Nogori Sembilan
PD

Yang paling bahagia buat nana, bila nana dapat berita yang nana dah berbadan dua. Syukur alhamdulillah..... memang agak terkejut tapi itulah rezeki namanya.

First time beraya di kampung hubby. memang mula-mula rasa kekok sebab first time beraya di tempat orang. dah la tak kenal dengan semua orang lagi. orang kata malu-malu meow la konon.
Dan yang paling best jugak, nana dapat anugerah pekerja cemerlang. Syukur sangat-sangat. Maybe rezeki anak. 3 tahun kerja di Risda Kemaman, nana dah dapat anugerah pekerja cemerlang.

So, Tahun Baru 2013 ni, nana sangat-sangat berharap Rezeki kami murah, nana dapat lahirkan anak dengan normal dan sihat, dan semoga kami panjang umur. itu je harapan kami tahun ni. 
yang pasti tahun ni kene kurangkan berjalan la sebab dah kene menabung untuk baby. hahaha... mummy dan daddy tak boleh nak berpoya-poya lagi lebih-lebih. kene ingat-ingat sikit dekat anak. 
DOAKAN KAMI YA :)