Tuesday, October 16, 2012

Syukur ya Allah.... Rezeki..

Assalamualaikum...

Hai Korang...

fus... fus.... *tarik nafas* Lamanya nana tak update belog ni ha.....Bukan dah lupakan dunia belog tapi mood nak menaip tu tak datang-datang. Banyak sangat benda yang berlaku lately ni. Ada yang manis, ada juga yang pahit. Tapi better nana story apa yang manis je la ek. 
Alhamdulillah.... Last week nana dapat Anugerah Pekerja Cemerlang. Syukur sangat. maybe rezeki "sesuatu". hahaha...
So Sabtu lepas, nana kene hadirkan diri ke Majlis APC ( anugerah pekerja cemerlang) yang berlangsung di TTC, terengganu. Memang dah nama perempuan kan, pening tak tahu nak pakai baju apa. Kebanyakkan baju dah tak berapa nak muat. Ada baju tertinggal kat rumah mertua. So pakai apa yang ada je la. 

With Huda. Tudung nana tak jadi. ni yang nana benci pakai tudung ber awning bagai ni. Kalau silap pakai, ade la yang bengok sana, bengkok sini.
Pengarah Risda Negeri Terengganu sedang memberi taklimat. masa ni nana dah lintuk liuk. Mengantuk. siap terganga la tidur atas kerusi ni ha. menunggu punya la lama. haih...
Nana pun tak tahu apa motif nana upload gambar ni. hahaha... 
Tadaaaa..... terpaksa pakai heels sebab takde kasut lain nak pakai. kesian nana kan.. kan..
dengan encik Zul, Risda Fleet. 
Dengan bos saya. 

Spot something different kat body nana.. hahaha... perot nana makin buncit.. tu yang baju banyak tak muat. actually baju ni pun tak selesa nak pakai. tapi terpaksa, (mak pakse). 
dengan bekas CC office nana dulu. 
Nama nana paling last. 

Nana bersyukur sangat. ikhlas nana cakap memang nana tak sangka nama nana akan tercalon untuk APC tahun ni. ramai yang ucap tahnia, dah ada jugak yang sok sek kat belakang cakap nana bodek bos. itu terserah la pada diorang nak cakap apa. Yang pasti, nana percaya semua ni adalah REZEKI. Kita kene percaya la dengan semua tu.  Alhamdulillah.... 

p/s: hopefully banyak lagi la berita baik yang akan datang. amin...

7 comments:

Cik Puan Tqah said...

congrats nana

fatehamohamed said...

hye nana..salam kenalll:))


nana dah preggy yeeee..wee..congratsss:))

cha said...

congrats nana. huda pun dapat jugak ye?

chenta nana said...

cik puan tqah @ tq so much

fateha@ salam kenal jugak. tq so much

sha@ nana je. huda belom lagi. dia baru masuk sha

Mummy Adriana said...

Congrats nana :) cantikla baju pink tu...!

~ NANA ~ said...

alhamdulillah...nk suruh bekerja lg tekun la tu...hehe...congrats! :)

asha said...

tahniah nana
dan tahniah sekali lagi untuk mom to be:)