Tuesday, September 18, 2012

Selamat Pengantin Baru Ana & Sham

Assalamualaikum...

Hai Korang

Baru nak merajinkan diri update belog ni. Last week banyak sangat orang kawen. Musim orang kawen katakan. So nana pilih mana yang sempat datang je la. Plus nana tak sihat. So, dapat pergi mana yang dekat dengan rumah je la.
Selamat pengantin baru untuk Ana dan Sham

Sama cantik sama padan.
sebahagian dari hantaranpihak perempuan.
Nana dan pengantin. Suka baju dia. lawaaaa
j
Gifts diorang nana suka sebab dapat asam.. hahahaha.... memang nana hadap sorang-sorang je la asam ni haaa... yang dalam box yang tin tu ada gula-gula.

p/s: perasaan MALAS untuk update belog semakin melonjak2... huwaaa

3 comments:

Sue PeLik said...

selamat pengantin baruuu!!!

Qyla Aqilah said...

Salam nana, tadi terbaca entry nana pasal cyst and nana suka makan asam..ada fakta yang mengatakan makan asam tu boleh menyumbang kepada cyst..huhuhu Wallahualam.. :(

Nini Mohd said...

salam nana.
dah lama x singgah kat sini.
pengantin ppuan tu skali tgk mcm neelofa pun ada. huhuu~


http://ninimohd.blogspot.com