Sunday, June 10, 2012

I Love My Hubby

Assalamualaikum...

Hai Korang... Tak tahu macam mana nak update belog ni... *sambil sengih sampai ke pipi*
Nana tersangat la happy weekend ni... Terasa macam sweet gila. hubby tersangat la romantika miamor.. hahaha... 
gerak balik ke KL dari Pd... gerak pun dah tengahari. mak cik-mak cik kat hotel ( mak cik cleaner) siap tegur, " nak balik dah?, selamat pengantin baru" hahaha... aiyark makcik.. tak berapa nak baru sangat la mak cik... pengantin lama dah ni.. anyway mak cik-mak cik dekat hotel tu sangat ramah. 

Nana dan cinta. Masa ni jalan jam gila.... fuss... dugaan dengan perut lapar lagi.
Nana dah makin tembam. nana akui la.. sebab nampak pipi pun boleh tahu.
Buat hal dalam kereta. budget comel.. buewkkk *muntah*
Lunch sup tulang yang terbaik dekat KL... sup tulang janda baik namanya... fusss... memang sedap, melekat, terbaik...

Yang paling sweet, my hubby ajak pergi minum petang. Tak tahan, p makan pavlova kau... haha... Actually nana kurang suka makan makanan yang manis-manis but dek kerana hubby ajak, boleh la... 


Lemon cake.
Pavlova

Kalau nana , nana bagi 6 la dari 10 rasa pavlova ni. hahaha... sebab nana bukan suka makanan yang manis even pavlova ni kurang manis dari cake yang biasa. but still kurang juga suka. hahaha.
Sementara menunggu wayang Snow White, sempat hilangkan gian karok. Karok 1 jam je. Mujur la tiket dah booked. So takde la berebut-rebut. Mostly tiket untuk Snow white dah banyak sold out. Musim cuti sekolah katakan.
Malamnya, pekena char kuoy teow di Malis... Nana kalau datang Kl, memang wajib la singgah makan kat sini. tak tahan sedap sangat. Tapi yang tak tahan lepas makan ni. memang akan alergik la. Selsema campur jerawat naik. 

P/s: bahagia sangat bila berada disisi suami :)

4 comments:

Innanie | Ariffin said...

seronok kan bila jalan2 dengan orang tersayang. kek tu menggoda. baju akak cantik gojes! makanan buat sy lapar. semuanya perfect!

Qyla Aqilah said...

Char koew teow sungai dua penang tu pulak paling sedap bagi saya..hihi

btw, kalau nak kurangkan alahan boleh tengok sini

http://hisherstep.blogspot.com/2012/06/eeeejerawat-belakang-badan.html

just sharing..:)

nabByla said...

dah kawen mesti lagi bestkan? :)

hmm x sabar nk kawen. huuu

chenta nana said...

innanie @ tq sayang... tapi akak kurang suka la makan pavlova tu... maybe tak kena sangat dengan selera akak... hehehe...

Qyla @ tq babe share tips.. nana memang alergik makan seafood ni.. tapi tak tahan godaan

Nabbyla @ sangat best.. kawen la cepat :)