Monday, June 25, 2012

Bye-bye baby...... :(

Assalamualaikum...

Hai Korang...

Sedih la bila part kene berpisah dengan suami ni. sorang timur, sorang barat. Tapi macam ni la setiap kali berjumpa. Nak balik tu la part yang mengunakan air mata yang sangat banyak sampai bertong-tong. ok, saye tipu.
My husband demam panas, tapi saye paksa dia bergambar sebab nanti saye rindu. Bulan depan baru boleh jumpa dia. So saya nak amek gambar banyak-banyak. :(
Sejukkan coklat. Kenape coklat?? sebab dapat hilangkan sedih lepas nangis. 
kononnya la kan.. hahaha
Brunch saye dengan suami saye. Tapi incik suami takde selera nak makan. deman flu tambah badan dia tak sihat. memang kesian gila dekat incik suami sekarang.
ya allah... Tuhan je yang tahu betapa sayu je hati nana bila tengok incik suami macam tu. opis pulak asyik call tanya mana hilang. sedihkan bila orang tak faham situasi nana sekarang. Takkan la nana nak tinggal incik suami dalam keadaan dia macam tu. Tapi bila nana call my bos, dia cakap "kan nana dah keluar lama kan?" nana jadi tak sedap hati. dengan berat hati nana terpaksa tinggalkan incik suami dekat stesen bas sorang-sorang dalam keadaan sakit macam tu. Sedih gila. Nana call incik suami siap nangis-nangis. rasa berdosa sangat bila abaikan suami macam tu tapi nana terpaksa la. 

p/s: sampai office, mata bengkak bekas nangis. selang 5 minit call suami. Risau keadaan dia. Maafkan sayang ye baby... :(

2 comments:

Cik Tqah said...

u pjj ke? sabar ea.. xmintak transfer ke

shamfariz said...

tak per..sabar la.. akan ada jalan bagi orang yang bersabar...