Wednesday, June 13, 2012

Hello Kitty... wewoooo

Assalamualaikum....

Hai Korang...

Finally sampai juga bekas Hello Kitty yang nana order. Agak lama la nana order. Hampir sebulan lebih baru sampai. sangat excited, bila sampai je, terus cari bahan nak buat agar-agar. Serius nana tak pernah buat agar-agar sebelum ni. so nak try la. Plus my hubby suka makan agar-agar laici. 

Comel kan :)
Tadaaa... hasilnya.... First try. Not bad la for me kan. Cuma silap buat je sikit. tu yang rupanya tak berapa nak comel. Tapi rasa dia agak sedap... hahaha ( ok, saya perasan ) Niat di hati nak buat hidung dia warna kuning tapi tak jumpa cari la pulak perisa jagung yang warna kuning.... tapi serius nana suka gila. And nana tak sampai hati pun nak makan. Just bagi kawan-kawan je yang makan. hahaha... 

p/s: Nana baru je order kuali bentuk hello Kitty... hahaha... habis la tiap-tiap hari masak lempeng dengan telur goreng bentuk Hello Kitty.

5 comments:

♥sugArplum♥ said...

nana order ni kat mana?

♥sugArplum♥ said...

nana order ni kat mana?

Diari Liza said...

wahhh...tomeynya hello kitty, sweet je...sayang nk makan heheheh...

ADEQ said...

suker3...cantik sangat... leh bagi En. By saya makan.....suker3

cha said...

nana u order kt mane nak jugakkk