Monday, April 23, 2012

Ber BBQ di Office

Assalamualaikum...

Hi Korang..

Setelah beberapa minggu diet, semalam dietku hancur.. hahaha... Semalam ada BBQ di Office nana semperna perpisahan dan pesaraan salah seorang staff dari office nana.  Mulanya majlis nak buat di Residence Hotel, paka tapi disebabkan macam-macam berlaku, akhirnya kami buat majlis sendiri-sendiri je. collect duit untuk yang berminat nak join je. Kiranya kecik-kecik punya majlis la.
Bihun Goreng yang Pedas tapi sedap... (sebab nana makan banyak.. haha)
Ayam hangus ( sebab bakar ayam dalam gelap)
Geng-geng yang bakar ayam
j
Yang ni semua tukang makan je.. hahaha....

Even buat majlis keci-kecik je tapi best sebab semua enjoy dan sporting. yang paling best diet nana dah hancussss.. makan banyak tak ingat dunia.. argh... bencik. bencik...

4 comments:

Liana Ryan said...

Lama dah tak bbq ngan kengkawan.. Rindua dah tak bbLam

Liana Ryan said...

Lama dah tak bbq ngan kengkawan.. Rindu.. :-)Lama

cha said...

sedapnya. ala sesekali je rosak diet yang

asha said...

bihun tu nampak sedapn terus jer lapar,hehehe.:).
tak per, nanti leh diet lagi.hehe