Tuesday, January 24, 2012

Dia Tukang Masak, Saya Tukang Makan,,,,

Assalamualaikum... 

Hi Korang..
Sambungan dari entry tadi, di Pantai Rahsia :p .... saje malas nak buat dalam satu entry.. 
verangan nak ada part 1, part 2 la konon kan...

Kami :)
cintaku :)
nana :)
Lompat lagi....
Nana tak tahu la apa jenis lompat dia ni tau..


Hutan di Pamtai Rahsia...

Alamak, kantoi ada kereta... Rejected la gambo ni.. hehehe

Selesai bercanda, berdrama swasta di pantai, suami tanya nak makan apa untuk dinner, nana ni kalau bab makan memang tak de memilih la.. tak kisah sangat asalkan kenyang. then dia cakap nak masak... excited pulak dia nak masak... pelik pulak nana kan.. tapi layankan aje...
Kami ke Tunas manja, kemaman, beli barang-barang nak buat spaghetti. 
First Time selepas kahwin beli barang dapur sama-sama.... :(
Masa untuk masak.... auwww.... nana tolong potong apa yang patut je la. bawang, ayam... sebab nana memang tak pandai nak buat spaghetti ni.. makanan omputih katakan.. mana la nana pandai.... Bila time makan, memang tak tahu nak cakap apa. bangga dapat suami yang pandai masak sebab nana pandai makan je... muahahaha... TQ HUBBY.. LOVE YOU...

2 comments:

nasazfrog... said...

waaa rajinnye cik abg masak.....

nouveaucloset said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway