Wednesday, June 29, 2011

Pakej Wedding Paling Murah :)

Assalamualaikum.... 

Hi korang... Haa.....
Kali ni nana nak update pakej photography yang sangat-sangat murah..
berbaloi-baloi.... 
 Gambar Cantik, Harga murah...
Mana mau cari???
(Klik pada gambar untuk lebih jelas)

(klik pada gambar untuk lebih jelas)

Haaa.... pada sesiapa yang nak bertunang atau kahwin, boleh la hubungi incik Halmus Rihzan atau call nana sendiri untuk lebih lanjut.. Call sekarang sebelum terlambat.... :)

Percutian percuma 4 hari 3 malam

Assalamaualaikum... 

Hi korang... 

Tengok title entry kali ni bukan main kan...
bercuti la konon... memang nana pergi bercuti last week...
bercuti sambil berkursus di IKPK Bukit Sireh..... 
Semuanya ditaja... of course la kan.. dah nama kursus kan...
Sempat snap gambar ahli kursus... semuanya orang lama... nana and da geng je kot orang baru.. tapi alhamdulillah... diorang semua ok...

Al-kisah mula-mula sampai IKPK, terus tanya orang yang jaga bilik tu, mana bilik yang palinggggggg best.. ye la.. banyak sangat dengar cerita yang tak elok pasal IKPK ni sebelum datang sini.. Then kakak yang jaga IKPK ni, bagi la bilik yang dia cakap palinggggg OK... bila kami jejak kaki je bilik tu, terus terdetik dalam hati nana..." Kalau macam ni la bilik paling ok, tak dapat nak bayangkan bilik yang tak OK.."
Sangat mengelikan.. tahi cicak merata-rata, cadar penuh dengan habuk... Air penuh dengan karat.. macam nak menangis pun ada.... dalam hati, cepat-cepatlah habis kursus...
Dengan bekas budak office nana.. Sekarang ni dia ditukarkan ke PT Kuala Berang.. Abang Jai.. yang sangat baik... Dia banyak la tolong nana pasal komputer..
Ni laa akibat kalau banyak sangat tengok cerita korea.....hahaha

Alhamdulillah.. kelas malam dibatalkan... so... enjoy la kami kan....
melencong ke wakaf che'yeh.. serius nana baru sekali ke sana.. tu pun 7 tahun lepas...
Baru nak gerak ke wakaf che'yeh
Sampai dah di wakaf che'yeh...

mak-mak orang tengah shopping baju anak..
muka nana dah macam apa dah... Jalan bukan main lama tapi satu habuk pun tak beli... barang mahal sangat la kat wakaf che'yeh... kain-kain pun dah mahal... maybe kemaman lagi murah kot...
Last day di IKPK.. and last class...
dengan kak dari PT Penang.... Sangat Ramah....

Last day di IKPK sangat-sangat mengembirakan la... terlepas dah dari azab.... Balik dari IKPK, badan nana merah-merah dan gatal-gatal... maybe kesan dari Air Karat...  muka nana pun mengelupas... subahanallah.... seram... mintak-mintak tak kene dah kursus kat sana... mintak jauh la... dah serik....

Tuesday, June 28, 2011

My Bestfriend's Wedding ( Bersanding )

Assalamualaikum... 

Hi korang... 
Entry last pasal wedding client nana...
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar... Dan last day nana di semenyih sebelum balik ke Kemaman coz Esoknya nana ada kursus di Kelantan, Bukit Sireh... memang sangat padat jadual nana bulan ni..
Sementara menunggu kak umi make up, sempat la pose sikit.. 
harus ada gambar sendiri ok..
Pose 1
Pose 2
Pose 3
Ada jugak gambar nana dengan incik Halmus a.k.a incik tunang... kami sama-sama dah gemok sekarang... hahahaha.. makan tak ingat ok...

p/s: lupa nak cakap, even busy dengan wedding, sempat jugak layan movie Kl gangster dengan X-Men... korang dah tengok KL Gengster?? sangat best...

Sunday, June 26, 2011

My Bestfriend's Wedding ( Malam Berinai )

Assalamualaikum... 

hi korang.. 

Seperti yang Nana janjikan.. cewah... update lagi pasal wedding client nana.... 
Kali ni untuk malam berinai pulak.. disebabkan nana ni dari pantai timur, takde malam berinai, 
so nana tak bawak la baju kurung....al-kisahnya la kan. last minute kak umi cakap ada malam berinai, 
jenuh la nana.. mana nak sempat nak pergi beli baju baru kan...
terpaksa la pakai jaket dengan skirt... mana baju yang ada je la.. yang agak sopan...
 dengan siblings kak umi dan meera.. :)
Meera- mir - kak umi- nana

siblings kak umi :)

tetiba pulak tudung nana boleh tercabut pin.... hahaha...
mengembang dan macam tudung besar dah...
persalinan ke dua - kimono
first time senyum excited macam ni...over kan nana ni..
Last pose dari nana.... untuk malam tu... hahahaha

Nana dengan halmus tak dapat nak tunggu majlis habis coz nana rushing pergi fitting baju wedding nana.. sangat penat dari semenyih ke shah alam.. agak jauh la kan.. then balik semnyih balik... 
dugaan nak kawen ni.. Tapi bersyukur la coz tunang nana tetap disisi.. hadapi dugaan bersama-sama.. cewahh... ayat jiwang tak boleh blah ok... :p

P/s: Serius nana dah naik badan... pakai baju hitam sebab nak sorok lemak ok!

My Bestfriend's Wedding ( Akad Nikah )

Assalamualaikum.... 

hi korang..... 

Mengagahkan diri nak update blog ni ha... Actually ni wedding customer nana dan shah... A.k.a kawan baik nana sendiri la... Owh lupa nak bagitahu.. nana bukan mak andam.. Nana adalah PA kepada Tunang nana... Wedding Photographer....
Gambar-gambar kat bawah ni semuanya yang sempat di snap oleh tunang nana selepas dipaksa banyak kali... amboi.. mentang-mentang tengah buat job, gambo nana tak nak di snapnya... geram!!! lepas kene paksa, dapat la dua tiga keping,,, cit...
Pose sebelum masuk masjid... menunggu ketibaan pengantin....
Serius nana sangat gemok... cuba nak menguruskan badan ni...
Bersama Kak umi punya family....
Gosip-ing... Dah lama tak jumpa kak umi.. dan tak sangka dia dah kawennnnn
with kak umi...
,
cak,,, konon nak sorok muka dari pengantin lelaki la ni.. nana pulak yang over...

nana, kak umi dan suaminya (yang dulu merupakan tunang nya) satu intake la.. Sama-sama masuk kerja di Risda... Nana sangat respect la kak umi ni.. pandai diorang sorok kisah cinta diorang... Budak-budak office pun tak tahu even kami satu office tau... Kami dapat tahu bila dia nak booked untuk wedding... dalam hati nana... ha???? azmeer??? OMG.... sejak bila??? 
sangat nakal ok!!



Kami outdoor di Upm selepas kene marah dengan guard.. hahahaha....Syukur coz sempat dapat dua tiga snap la... geram bila guard tu boleh pulak nak tutup pagar Upm ni... haih... apa-apa pun, alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar...
kepada kak umi dan azmeer.... Semoga Jodoh Korang berkekalan selamanya,, ameen...

Friday, June 24, 2011

My Bestfriend's Wedding


Thursday, June 23, 2011

Away........ Rindu nana tak???

Assalamualaikum.....

hi korang semuaaa....
Cak..... haa.. rindu nana tak?? rindu tak???? sorry ya semua....
Nana menghilangkan diri... bukan niat di hati nak hilangkan diri ni... 
Tapi sangat-sangat sibuk dengan kursus dan wedding...
 Opss.. bukan my wedding.... client punya wedding... Tak sempat nak update blog.. 
internet pulak tak de.... Kejap Kl, kejap kelantan, kejap semenyih... sangat penat dan tersangat penat....
Alhamdulillah.. dah settle semua dah.. cuma nak mencari ruang dan masa untuk update blog....
hope korang semua sabar ya menunggu,,, muah3.. 
sayang korang semua....

Will be back...

Sunday, June 5, 2011

Hello B2B.......

assalamualaikum.... 

hi semua.... 

Simple update je dari nana.... actually nana banyak habiskan masa nana di office, so maklum saja la kalau komputer pejabat ni kan, tak boleh nak tengok chat box.... So, mana-mana yang komen kat chat box tu, memang nana tak boleh nak baca....
iklan sekejap... ;p

So, pada semua readers, kawan-kawan baru, rakan-rakan bloggers, orang kampung semua...
boleh tinggalkan link blog anda disini... then nana akan follow korang semua balik k....
muah3.... bye3