Wednesday, December 14, 2011

Solemnization - (Group Photos)

Assalamualaikum... 

Hi Korang...
Kembali menyambung upload gambar.... 
Internet sangat la lembab macam kura-kura. 
Tak boleh nak upload gambar banyak.... geram... gerammm!!!
Ni gambar Family masa akad nikah..... 
Mana Family Nana???? ha?? mana??
Actually masa ni family nana memang tak sempat nak bergambar, masing-masing busy dekat dapur. So, sempat bergambar dengan family baru je la.. Sad.. :(
Lagipun hari akad nikah memang mood nak bergambar memang kureng sebab nana demam teruk..... Nak bangun pun susah.. Jadi nana posing setakat yang mampu je....

Dengan Aida Dan Mama...
Angah. Aida. Halmus. Nana . Iwan
Aida Dan arjuna Hatinya...
Nana Dan keluaga Mertua :)

Baru sampai...

Dengan Adik Iparku, Aida.....

6 comments:

Nini Mohd said...

tahniah on ur wedding!
cantik la ur pelamin. merah menyala2. i loike~ ;)

http://ninimohd.blogspot.com

javanese DOVE said...

cantiknya baju u!

pelamin punn..
")

chenta nana said...

nini @ tq babe... pelamin biasa2 je tu... maybe effect gambar kot..... tq so much :)

javanese @ tq babe... :)

Reflisia said...

cantiknyer dear..=)

Citi Bazyla said...

congrats sis..
comel la both of u.
sesuai sgt :)
btw, smoga kekal hingga ke akhir hyt. amin ^^

cha said...

cantiknya