Sunday, December 25, 2011

Review Baju Bersanding...

Assalamualaikum... 

Hi korang....
Hari ni nana rajin sikit nak update blog dan bila masih dalam mood honeymoon ni jadi, nak update tentang wedding lagi la... Kali ni tentang Baju sanding yang sebelah Nana punya.

 Ok, Ini La Design dia..... Designer nya adalah.......... urm.. rahsia.. hahaha
ini Tudungnya selepas dibaiki 2 kali.. Kenape 2 kali??? sebab tak puas hati dengan hasil yang pertama...
Veil yang sangat simple...
Ini dari pandangan Belakang
Bahagian Tengah.. Penuh dengan bead dan tersangat berat
Bahagian Lengan
 Bahagian Bahu....
 Tadaaaa..... Nana dan Baju
Di Meja Makan Beradab..

Kesimpulannya nana agak tidak puas hati la dengan Baju nana... dengan bead yang berat dan masa bersanding bead boleh tercabut dan tersangkut dengan lengan baju....Separuh hari je dah berapa bijik manik tercabut.. Jahitan dia sangat-sangat tak kemas... Tapi nak buat macam mana kan, nak baiki pun dah tak sempat, so pasrah je la...

p/s: Sorry, gambar dari Handphone je....

2 comments:

javanese DOVE said...

wah,cantik!
merah tembikai gituu!

selamat berHONEYMOON..
:P

Nini Mohd said...

merah menyala.huhuu~
erk..boleh tercabut plak ea manik2 dia.