Sunday, November 13, 2011

10 Days To Go...

Assalamualaikum.... 

Hi Korang...
Sorry tak update blog... Sangat busy (alasan lapuk dah :p)
Ok... sepanjang hari yang nana menghilang tu, nana sangat-sangat pening dengan masalah baju nana yang tak sudah-sudah dengan masalah nya... subhanallah.. memang sangat risau la hati ni... semoga semuanya selesai lah....
Nana dah start tak makan nasik (even kadang-kadang curi makan juga)..... Pagi nana makan biskut, minum air Bliss Dan Yogurt je... Membuatkan nana lapar tapi tahan je la....
Nana dah selamat semua kad kahwin nana sampai tak cukup... huwaaa... mintak maaf if ada yang tak dapat... serius nana nak bagi semua tapi masalahnya kad-kad terlebih bagi pulak kat orang kampung... camne??
Macam ni la kalau orang tak pernah pos surat. Mula-mula nana beli setem 50 sen, then orang cakap tak cukup, nana beli lagi setem 10 sen, ada pulak orang cakap tak cukup lagi, akhirnya beli 20 sen.. So total semua 80 sen...... space kat hujung sampul tu penuh dengan setem je haa... Minta maaf kawan-kawan.... :(

Cuak????
Jawapannya TAK PUN!!
Nana cuma risau dengan persiapan yang banyak lagi tak settle... Hantaran pun nana tak siapkan lagi.. satu pun tak sentuh lagi ni..... Baju, so far da best baju nana, baju akad Nikah la.... memang nana suka design dia..... Yang bersanding dan bertandang tak siap lagi.... boleh kan macam tu??? SAD!!!

So... Korang semua doakan nana dapat selesaikan semuanya ya.......Amin... amin....

4 comments:

Q said...

kad memang 80sen nk kena pos..hihihi 10 hari tu macam2 boleh buat..don't stress ok?and gud luck!:D

iedchan said...

wah2..mesti tak saba sgt kan..heheh..beshnyee :P

chenta nana said...

q @ nana tak tahu pulak 80 sen.. aiyark.. dah dua tiga kali kene beli setem ni haa..

eidchan @ nana cuak...tak start lagi nak buat hantaran ni haaa

Anonymous said...

baju x siap lg?? same here.. kite pn tempah kt same designer like u..risau2...