Sunday, October 16, 2011

Kenape Bukan Dulu????

Assalamualaikum....

Hi Korang....



Ya..Ya.... Saya adalah salah seorang dari bride to be....... 40 hari lagi ok..... excited??? 
agak laa... muahahaha...... cuak pun ada gak la..
Tapi sedih la... sangat sedih.....
Kenape???? kenape dan kenape????
Kenapa baru sekarang nana jumpa blog yang b2b???
 kenape??? kenape????
Dah 40 hari nak kawen baru nana jumpa.....
selama ni nana just tulis je blog ni haa...... 
nana akui la, nana memang jarang blogwalking.... 
ust orang yang komen blog nana baru la nana akan reply dan view blog dia....
then sekarang baru nana jumpa blog b2b....
yang nana selalu view blog, renee, KR, kina.. dan ramai lagi laa....(sorry yang lupa nama)
Beruntung la nana dapat baca blog diorang.. 
at least nana dapat tahu pengalaman diorang, share apa yang patut kan.... diorang sangat kreatif la, banyak idea diorang tentang wedding ni haaaa.... DIY la, banyak lagi la... sukaaaaaaa <3
Boleh dikatakan hampir setiap hari la nana akan view blog diorang (kat office ok)..
So.. selamat berkenalan ya semua b2b... :)

p/s: sekian entry untuk hari ini.. :p

1 comment:

mimie kamisah said...

Assalamualaikum..
HAi Nana..
baru terfikir nak drop comment..
Selamat berkenalan ye..
:)