Monday, September 19, 2011

Konvokesyen UniSZA 2011

Assalamualaikum....

Hi korang...
Kembali mengapdate blog tentang Konvokesyen di Unisza. Nana dan tunang nana di hire oleh 4 orang student... Konvo start pukul 7, pukul 6.30 pg baru kami bangun. Lepas ambil tunang nana, kami gerak ke Unisza... Drive macam nak tercabut tayar kete aku nih.. Nak laju punya pasal.... haih.. lewat lagi...
Dah siap shoot sebelum diorang masuk dewan, kami pun lepak la cafe kat hostel area Unisza ni.... Ye la, nak menunggu berjam-jam... baik lepak minum kan...

menyempat lagi duk touch up ke muka ni haa... macam aku pulak yang nak convo nyer..
lepas minum ni.....
minum ni pulak... banyak bebenor... keje nya  pun start lagi..haih..

sempat belikan si ajai (bestfriend) nana patung ni haa.... incik tunang yang pilih.. tak faham la, apa yang berkenan dek patung ni, nana pun tak tahu la...

Bila dah jalan-jalan area dewan konvo, nana nampak la ada satu dewan kecik. Ada signboard tulis "nak tengok skrin besar, masuk sini". kami pun masuk la.. mak ai.. rupanya kalau family yang tak boleh masuk dewan konvo, boleh tengok kat sini... kenape la kami tak jumpa dewan kecik ni dari tadi.... tak de la kami duk ke hulu ke hilir bawok kamera berat ni haaaa..
Kami dalam dewan kecik..... tengok skrin besor la sangat kan.. (jakun)

Alhamdulillah... semuanya berjalan lancar... 4 student dan 4 family la... semuanya lain-lain tempat. ada kat pantai, ada kat taman rekreasi.... penat memang penat tapi kami happy la sebab hasilnya sangat-sangat memuaskan hati.

Photog: Halmus Rihzan a.k.a incik tunang



p/s: takde hadiah pun untuk tunang saya :(

3 comments:

-✿Ayu✿- said...

waaa...nt leh la nk mintk photoshoot utk konvo ayu lak eh...kt UiTM dungun je...hehehhe

aNaYaNa said...

owh my ex-unibersitas..kangaaann..huhu..ingat Nana g make up dorang td..hehe..dewan kecik tu DKU namanya..dewan kuliah utama..heee..rindunya sini..

chenta nana said...

anayana@ hahahaha.. tu la.. lupa nama dewan kecik tu.. padahal nana pun bekas student kat sana.. dah lama tak datang sana..

ayu @ boleh dear.... roger2 je kami ni..... insyaallah kami datang.