Tuesday, September 6, 2011

Eh..Eh.... Dah Dekat La.......

Assalamualaikum.... 

Hi Korang..
(lambai-lambai Tangan)

Hari ni genap 80 Hari Lagi  Atau 2 bulan 2 minggu lagi Kami Bakal disatukan.... ececece.... menghitung hari la ni konon nya... Gatal ok... muahahahahaha....
Persiapan?? memang ada yang dah settle, alhamdulillah...
Yang best nya, Kad kahwin belum design, belum tempah dan belum terfikir lagi ni..
Aiyark..... Kitaorang masing-masing busy tau.. ( busy la sangat kononnya)... :p




Baju pun belom lagi fitting,kasut baru je nana tempah... online sudah.... terfikir jugak nak tempah dengan designer tapi bila diorang cakap harga, nak tempah sampai 3 pasang, boleh pokai gak la...habis jugak la fulus ni haaa.. usha la kedai-kedai kasut, harga lagi mahal dari kasut designer... haih.... nak gadai bulusss bole???muahahaha.. So, nana decide tempah online je... pre-order...jimat ok.. Tapi lambat sikit la sampai, dua atau 3 minggu baru sampai... tapi ok la.. bukan nak kawen arini pun kan..
.Doorgift, alhamdulillah semua dah settle...Cuma sikit-sikit je la yang nak tambah.... dah dekat-dekat nanti boleh la..
Cake- langsung tak settle..... cuma usha-usha macam tu je.... kalau tak de sangat, bedal secret receipe sudah.. tak pun cup cakes warung mak enon sudaaa.....
Alaa... tak de la sampai nak grand bebenor wedding ni haaa... serius nana cakap, wedding nana simple je.. tapi bila nana cakap macam ni kan, ramai je yang tak percaya... " ko tipu la nana.." "ko memang nana... asyik cakap simple, nanti majlis, grand kalah mak datin" amek ko... habis?? nana nak cakap macam mana lagi?? dah betul nana buat simple-simple je... sekadar lepas majlis... dan semua orang dapat makan... nak puaskan hati semua orang tak boleh la kawan-kawan.... boleh pokai kita.. takkan sampai nak buat pinjaman bagai semata-mata nak ada nama majlis meletop-letop... lepas kawen, mula la, kikis duit sini, korek duit sana... tak nak la macam tu... biar simple, biar kita tak menyusah kan korang... apa yang penting, kita selamat di ijab kabulkan... haaa... panjang lebar nana membebel arini...

Korang... doakan semuanya berjalan lancar ya..... :)

2 comments:

✿aN ePpy m0m To bE✿ said...

hahahaha... gataey suda ye... heheh... fisha doakan sumenye berjalan lancar... then pehtu joint group mom to be cam kami nie ekk.... hehhhe

Najlaa 'Aqilah said...

aminn. mudah2an semua berjln lancar :)