Friday, September 2, 2011

Cerita Hari Raya....... ( 1st day )

Assalamualaikum.... 

 Hi korang...

Belum terlambat kalau nana nak ucapkan selamat Hari Raya AidilFitri...
Baru hari raya ke-4 kan...
Macam mana raya korang tahun ni?? meriah ke tak???
Alhamdulillah.... Tahun ni agak meriah bagi nana.... Semua adik beradik nana semua balik kecuali adik nana yang terpaksa kerja di Uitm Shah Alam... tak dapek lerr balik raya..... menangis la jugak bila kitaorang call dia.. first time tak dapat balik raya.. muahahaha...
So, nana upload beberapa keping gambo.. korang layankan aje je la ek...

Along Dan Family

Angah Dan Family

Ateh dan Family

With my Mom

Nana in action :p
Suasana di pagi Raya

Duit Raya... angpow je 100, dalam nyer seringgit sudeeee...

dengan budak debab.. Si Hakim...

Umah mak long...

Agak sedih la, first day raya acik balik rumah lambat coz terpaksa kerja di pagi raya di hospital... Adik nana pulak, terpaksa bertugas di pagi raya.... Mak nana pulak tak berapa nak sihat la... maybe penat buat persiapan hari raya.....Alhamdulillah la.. semuanya berjalan lancar...

p/s: mak cik-mak cik duk sibuk sok sek-sok sek tanya bila nak kawen.... Bosan betul nak jawab soalan yang sama tau... errrrr

1 comment:

Chikova_Araishii said...

bestnyer raye..meriah je :)