Saturday, August 20, 2011

Mak.... Nana nak kawen......

j

Assalamualaikum.....
Hi korang semua... *lambai-lambai tangan*
Rindu la korang semua (baik.. saya tipu :p)
Actually nana nak update skit la berapo hari ni nana nak kawen.. Macam mana nana terfikir nak update?? jap tadi gatal tangan duk usha incik tunang punya facebook.. korang nak tahu apa yang dia tulis kat Favorite Quotations di profile facebook dia???
hah!! baco ni haa...

i will promise you
i'll live with my eyes filled with only you
i'll livE with my arms holding only you
from the moment i wake up to when i fall back asleep
i will yearn only for you
dont forget the words"i love you"
i love you forever
on a hot summer day, i will be your shade,
on a rainy day, i will be your umbrella,
if you get tired while walking, i'll even be your chair,
if u need camera to capture the moments, i'll be nikon D300,
when you laugh, i'll laugh with you,
so that tou can be twice as happy
when u cry,i'll become a handkerchief and wipe away the tears..
because i only love u..
SHAHRUL NIZAM...

from,
Norziana

Haaa.. amek ko... bangga la tu duk post ayat romantik jiwang aku ni haaa.. muahahahaha... bukan senang cik nana nak jiwang karat lagi karat dari besi beskal (basikal) ni haaa....
Tapi nana pun dah lupa.. bila la nana boleh terfikir nak bagi ayat jiwang tu kat incik tunang.. malu sendiri pun ada nana ni haa bila baca balik... adoyai... apo nak jadi dengan engkau ni nana ooiiii...

Wokeh!! 96 hari lagi kan?? apo yang nana dah buat??
Tak dok apo lagi ni haaaa.... Sikit-siikit tu boleh laa... baju pun tak fitting lagi.. saje nak fitting lewat.. kang dah gemok, susah pulak nak muat baju....
Hantaran, nana dengan incik tunang belom lagi habis beli...tak settle pun lagi... tahu la incik tunang tu.. cerewet mengalahkan perempuan... perempuan pun tak macam tu tau...
Nana pulak cuma nak cari kasut untuk akad nikah je laa.. yang lain, semua designer settlekan....Dan kene fikir camno nak hias-hias hantaran.. tu yang poning tu... Dah la nana sorang je yang kene handle semua tu... adik-beradik nana semua duk jauh... diorang boleh tolong pun bila majlis dah dekat.. masa tu nanti semua dah siap dah... haih... nana dengan mak nana je la yang kene berjihad nanti...
Doakan nana semuanya berjalan lancar k..
P/s: yeayyy... dah dekat nak raya la..... 22 hari dah pose... kan... :)

1 comment:

fiezah solehah said...

chaiyok... chaiyok kak nana...
semoga segalanya berjalan ngan lancar ^_^