Monday, July 25, 2011

Nilai 3 yooo..

Assalamualaikum....

Hi korang... 
Nak cerita pasal hari ketiga.. shopping kat Nilai 3..... 
Bagi yang memang duk bandar KL, mesti dah tak heran kan dengan Nilai 3... 
Tapi bagi nana, dah excited la nak datang Nilai.. Bukan selalu dapat Datang sini tau.. *sakai mode* 
Nana, mak nana dan incik tunang..... Adik nana dan abang nana tak nak ikut pergi nilai coz diorang nak layan movie.. cit.... lelali memang.. bukan nya suka tempat-tempat macam ni...

Sebelum gerak ke Nilai 3, kami singgah di SSF... Boleh tahan la jugak mak nana shopping pinggan kat sana..... Macam nak tergelak nana tengok gelagat mak nana ni haa...

Bila dag gerak ke nilai.. boleh tahan mengantuk jugak la nana ni dalam kereta... 
arghh.. jauhnya la nilai 3 ni haaa.....
With my mom... *love.. love*
beli Paper bags
Bunga pahar

Alhamdulillah... banyak la jugak nana beli barang...Semuanya jimat kos....Tak kisah la if orang nak cakap barang nana murah ke, tak lawa ke.. yang penting nana tak membazir dan belanja ikut kemampuan.... kalau kita nak dengar orang cakap je, sampai bila pun tak habis kan....

Hopefully semuanya berjalan lancar laa.....

3 comments:

Anne J said...

btol btol btol..xperlu la nak grand tp lepas tu perit tanggung hutang..be happy always sis! :)

Cik Puan Mimi said...

cantiknye nana pegi shoppinggg~
ilikeee~ :)

chenta nana said...

anne @ tu la.. takuttt sangat bila kene tanggung hutang ni...

cik puan mimi @ alaa.. biasa2 je la cyg :) tenkiu