Sunday, July 10, 2011

La tahzan kerana cinta

Assalamualaikum....

hi korang...

Serius memang tak ada mood nak update blog.. Tapi di gagahkan juga tangan ni menaip setiap kata yang tersurat yang membengkak dalam hati ni... Subhanallah... banyak nya dugaan nana.... Subhanallah.. Tak sanggup rasanya nak hadapi semua ni...

Sorry kalau nana kurang update blog... Sekarang nana sangat la sibuk... Alhamdulillah.. baru je settle kursus kahwin... even masih lagi demam.. dah 5 hari nana demam... sekarang masih sakit kepala, batuk, sakit tekak... tak tahu dah nak buat macam mana... ubat dah makan tapi still lagi tak elok...Bayangkan nana pergi kursus kahwin dalam keadaan demam, batuk... ustaz bagi ceramah kat depan, suara batuk nana je yang dengar kat belakang... terpaksa la gagahkan diri pergi kursus....

Kedua- dugaan demi dugaan, ujian demi ujian dalam hubungan yang Allah berikan pada kami... harap nana tabah la hadapi semua ni...maybe ni baru sedikit cabaran dalam hubungan yang allah tunjuk pada nana... Subhanallah....

1 comment:

fiezah solehah said...

take care sis...
semoga cepat sembuh dan segalanya berjalan ngan lancar ^_^