Tuesday, July 26, 2011

Jom Tambahkan Lemak Tepu.....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Hah... nk Story mory sikit pasal sesi menambah lemak di Thai Steamboat, Ampang..... 
Ni idea incik tunang la ni.. dan nana jugak.... coz dah lama tak lepak makan steamboat ni ha...
then ajak tyra, aroy and lana join.... Actually nana dan incik tunang sampai lewat coz lupa kami parking kereta kat mana... kesian lana tunggu lama :(
Muka Lana excited... :p
incik tunang plak tukang makan.. :p
ini nana punyaa....
haa.... ni baru permulaan tau...
with tyra comel dan lana comel :)
kami :)

memang best lepak bila dah lama tak jumpa.... nana memang faiil bab makan... tak boleh nak makan banyak.... plus tengah diet sekarang... mak nana dah bising-bising kata nana dah gemok.. takut tak muat baju kawen la konon... haih..... terpaksa la kawal makan... :(

p/s: Sorry.. kualiti gambar tak lawa, guna phone je :(

2 comments:

NADIAH KZAMAN said...

makan steamboat, wow..best tu nana! nana ble nk kawin? hope sume preparation ok! good luck dear =)

chenta nana said...

nadiah @ bulan 11 nanti.... tu la banyak lagi tak settle.. tenkiu dear :)