Friday, July 1, 2011

Jom Hilangkan Lemak Tepu...

Assalamualaikum... 

Hi korang.... 
Kali ni nana nak update tentang hari khamis lepas....Dipaksa Bos Aerobik.. haih... nana ni memang suka aerobik ni tapi masalahnya....... Instructor untuk aerobik takde... So, kami bagitahu la pada bos, takkan nak teruskan juga coz takde sape nak yang boleh jadi instructor.. Tapi apa nak buat kan.. bos.. dia suruh proceed je...
Kami layankan aje la...
Orang kuat risda,.. ;p
nana dan kak aizatol... (pakai baju mak mertua bagi) :p
Aerobik tak start lagi, pose je lebih kami ni... :p

Nana dan kak wati...
kak lia-kak wati-kak sally-kak aizatol-chenta nana
Kak sally dan muniadi (abg mie)

jom panaskan badan...
start sekarang....
Macam ni la kalau takde instructor... nak tergelak pun ada... hahahaha...

Bila nak tak de sambutan nak aerobik, my bos suruh buat poco-poco pulak...
Bayangkanlah.. macam mana nak poco-poco if tak de muzik....??
poco-poco tapi guna lagu Lady gaga??? boleh gitu???
hahaha.. then lepas tu, my bos terus naik office.... 
macam frust bila aerobik hari ni tak seperti dia rancang... 

Dah la aerobik tu dah penat, terus continue dengan meeting... 
Boleh bayangkan tak bagaimana penatnya kami.....??? oh my bossss... haih..... Sabar je la kami...
Nak buat macam mana kan.. kami ni pekerja je...

wokeh... will be back... ;)


1 comment:

♣dya aien♣ said...

ehehehehehe..
dpt bygkn kekalutan bla aerobik takde instructor..
tegelak baca skrip kt gambar tu.. hehe.. ;p