Sunday, June 26, 2011

My Bestfriend's Wedding ( Akad Nikah )

Assalamualaikum.... 

hi korang..... 

Mengagahkan diri nak update blog ni ha... Actually ni wedding customer nana dan shah... A.k.a kawan baik nana sendiri la... Owh lupa nak bagitahu.. nana bukan mak andam.. Nana adalah PA kepada Tunang nana... Wedding Photographer....
Gambar-gambar kat bawah ni semuanya yang sempat di snap oleh tunang nana selepas dipaksa banyak kali... amboi.. mentang-mentang tengah buat job, gambo nana tak nak di snapnya... geram!!! lepas kene paksa, dapat la dua tiga keping,,, cit...
Pose sebelum masuk masjid... menunggu ketibaan pengantin....
Serius nana sangat gemok... cuba nak menguruskan badan ni...
Bersama Kak umi punya family....
Gosip-ing... Dah lama tak jumpa kak umi.. dan tak sangka dia dah kawennnnn
with kak umi...
,
cak,,, konon nak sorok muka dari pengantin lelaki la ni.. nana pulak yang over...

nana, kak umi dan suaminya (yang dulu merupakan tunang nya) satu intake la.. Sama-sama masuk kerja di Risda... Nana sangat respect la kak umi ni.. pandai diorang sorok kisah cinta diorang... Budak-budak office pun tak tahu even kami satu office tau... Kami dapat tahu bila dia nak booked untuk wedding... dalam hati nana... ha???? azmeer??? OMG.... sejak bila??? 
sangat nakal ok!!



Kami outdoor di Upm selepas kene marah dengan guard.. hahahaha....Syukur coz sempat dapat dua tiga snap la... geram bila guard tu boleh pulak nak tutup pagar Upm ni... haih... apa-apa pun, alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar...
kepada kak umi dan azmeer.... Semoga Jodoh Korang berkekalan selamanya,, ameen...

3 comments:

i'm ezza haniza said...

kacau laaaa pak gad niii

syashafie said...

chantek ! btw, tak gemukk pon laa. okehy jeq :)

IEQAH said...

alamak..nana je specialll tak kaler bju biru..hehe :)