Sunday, May 22, 2011

Siapa Najwa Latif??

Assalamualaikum...

Hi korang.... 
Actually hari ni nana nak bawa korang kenal seorang gadis remaja yang mempunyai vocal yang sangat best....Dan yang lagi best, dia berhijab ok...
Macam mana nana boleh buat entry pasal dia??? coz nana memang minat gila dekat suara dia ni, serius memang best.. Tunang nana lagi la, kalau boleh, tiap-tiap hari nak dengar lagu si gadis kecil molek ni...
Nak tahu siapa dia????

NAJWA LATIF
Bagi yang belum kenal siapa najwa ni, meh nana kenalkan... 
Najwa lebih dikenali sebagai gadis youtube yang masih berumur 16 Tahun... haaa... masih remaja..
comel lagi tau.....
macam mana nana boleh kenal???
Tunang nana la yang mula-mula tengok, pastu suruh nana buka youtube, taip najwa latif... 
bila nana dengar, baru la nana tahu, memang best la suara dia.. 
dan yang bagusnya Najwa ni memang ramah tau... Tak caye?? try la tegur dia kat twitter...insyaallah dia akan reply...
Tapi, yang sedihnya, ada juga manusia-manusia yang suka dengki dengan si najwa ni haaa... tulis macam-macam pasal si najwa.... Biasa la, manusia ni tak boleh nak tengok orang senang, orang bahagia... Untuk wawa, sabar ya.... dugaan semua ni... (cewah... macam najwa baca je blog aku ni kan...)

Ok, sesiapa yang nak tengok video najwa, boleh search kat Youtube,
NAJWA LATIF 
atau boleh tengok blog dia di 
http://najwalatifs.blogspot.com
atau 
Facebook dia : NAJWALATIF

p/s: Hopefully dapat buat sesi Photoshoot la dengan si najwa ni...

8 comments:

Izbeta Shyah said...

http://fenderofizbetalife.blogspot.com/2011/04/njwalatif-semuanya-tentang-najwa-latif.html

kata kata dan dorongan yang iz coretkan untuk najwa

rara pinkmafia said...

aah nana,vokal dye mmg besh pon.hmm mst dye cpt naik nt kan.

Chikova_Araishii said...

minat budak ni jugak, salu dgr lagu2 dye ;)

Norhisham Nordin said...

ala2 yuna nih...

fiezah solehah said...

fiezah pun suka najwa latif...

sis, terima kasih sebab sudi singgah blog fiezah =)

emieysandra said...

yup2..suara die best!

msredcheesecake said...

CIK NANA,
COMEY CIK NAJWA TU...PERNAH DENGAR NAME, BARU FIRST TIME DENAGR LAGU N SORA NYE...ERMMMM

cahaya said...

nie ke kat rtm tadi?