Wednesday, May 18, 2011

scarflets + Polaroid = Dara

Assalamualaikum.... 

Hi korang... 
Tak tahu nak update tentang ape.... kepala tengah ting tong lagi...
banyak perkara kene settlekan ni ha....
aircond kereta la rosak, bateri la, ni la tu la.. arghhhh... im so stress!!!

tapi ada yang tak stress, nak tahu ape???

tadi beli majalah dara, biasanya, jarang je nana beli, belek-belek je kat kedai tu.. kalau ada isu best ke, gambo kawan-kawan ke, baru beli...
tengah baca tetiba nampak la gambo kami yang kecik..
Photoshoot di putrajaya haritu.. even kecik tapi ok la kan... ade la jugak....
then shawls si ami pun keluar dalam tu jugak...
kami dengan polaroid....
Sila abaikan muka nana yang macam gajah!!!!

Actually bagi korang yang tak tahu, polaroid ni sejenis kamera yang instant tau, keluar terus... so, setiap gambar tu takkan ada copy la.. tak macam kamera biasa yang kita boleh cuci banyak mana pun yang kita nak kan...
Arghhh..... need rest now!!! sekian... bye...

9 comments:

lovelyadibah said...

wah~..masuk majalah:)

nurfarah nadiah said...

comelll :D

♣dya aien♣ said...

fofular suda.. ;)

fiezah solehah said...

dah beli =)

comey!!!

msredcheesecake said...

CIK NANA...
BEST NYE KUAR MAG....CAM ARTIS LAK...EH...MMG ARTIS LA KAN...HEHEEE

fatin syamimi abdul rashid said...

wahhh . masuk majalah . tahniahh kak nana :)

HaFizaH aYu said...

eh eh nana yg femes cam retiss tu erkk!!teringin nk msk mag huhu

Hana Shafira kacak Hamidi :) said...

BEST NYA MASUK MAGAZINE :D best tak dgn Scarflet ? I adore all of you, btw salam perkenalan dari Hana ye Nana *that rhymes. hehe

IEQAH said...

da baca..HEHE :)