Sunday, May 8, 2011

Saya suka amek gambo syok sendiri.......

Assalamualaikum....

Haaa... kali ni nak update pasal gambo banyak sangat ni ha....
korang pernah tak snap gambo korang guna hanpon... ye la yang macam syok sendiri... lepas snap, snap lagi dan lagi dan lagi?
nana ni bukan sekali, bukan dua kali, banyak kali kot buat macam tu.. lalalala
ye la, bukan guna kamera yang kodak tu pun kan.. tak suka, delete.. kalau suka, upload teruss kat facebook... :p
muka budget jelita la tu kan...
yang ni, main bedal je snap, tak kisah la yang sorang lagi tak nampok mata pun kan, asalkan ko cun je dalam gambo...
yang ni ko budget bibir ko seksi ha minah???
yang ni plak, siapa yang syok sendiri ni?? nana ke orang sebelah?? confuse...
yang ni , yang belakang tu kot yang budget cute *tampar muka laju-laju*

ok.. sekian terima kasih.. lalalala

3 comments:

msredcheesecake said...

cik nana,
slalu sgt amek gamba syok sendiri untuk tatapan sendiri pas tu gelak sendiri...heheheee...

kyra_G said...

xperlu kta papew bb kyra pown sma..ska snap2 pic hihihi

Teenager Housemaid said...

haha...adeesss...saya pun..haha