Sunday, May 8, 2011

Mr Designer...

Assalamualaikum....

hi korang.... kembali update blog... hari ke tiga di Kl...  
Nana bangun agak lewat la.. mengantuk dan penat yang semalam punya pun tak hilang lagi nih.... bangun-bangun, cheng dah masakkan breakfast kat nana.. nasik goreng yang memang favorite nana dari belajar lagi la... terima kasih cheng.. love you...
after breakfast, my fiance jemput nana, dan kami terus ke OU (one utama), konon la kan, kot-kot ada barang-barang murah lagi.. sale... 
nak murah aje nana ni haa...
Sampai sana, kedai first yang nana singgah ialah kedai STICKY.. 
gula-gula best ni ha... 
Diorang tengah buat gula-gula ni ...
memang rumit la tengok diorang buat..
  contoh gula-gula sticky ni ha..
sangat comel ok...
actually gula-gula ni banyak perisa.. blueberry, kiwi, mint, macam-macam lah..
banyak sangat pilihan coklat diaaa.. confuse nak pilih yang mana ni ha...

Tapi yang bestnye, pergi Ou, tak beli apa-apa pun, singgah semata-mata nak beli gula-gula jek.. then kami terus ke shah alam.. jumpa nik.... (nik erwan roseli)
nik tengah design baju kami...
tadaaa.. dah siap satu contoh design
kene blur kan ok.. nanti tak suprise.. kalau nak tengok macam mana design dia, datang wedding nana nanti tau....
design kedua.....
my fiance... serius my fiance kene diet kaw-kaw nih.. perotnya ya ampun.. makin membesar....
camne nak duk atas pelamin ni???? :p
but seriously nik sangat la ramah... hope everything ok la.. seperti yang dirancang la ye... 
amin....

4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. walaupun di-blur-kan, tapi dah dapat agak mesti outcome cantik meletup punye!!! =)

Nikisa Izas said...

gula2 sticky tuh..asyik pernah beli juga...warna warni lg..best2 dan cantik;)

Anonymous said...

hai nana... i bukan nak takutkan u, i cuma nak remind u to be caution, kena rajin follow up dengan nik ni... baju mmg sgt lambat siap... nak fitting? in dreams lah, asik posponed date tak sudah2... sampai dah nak dekat tarikh wedding pun, tak de chance nak fitting...

check this out-> (read the comments)
http://legalmeyours.blogspot.com/2009/12/dress-designers.html?showComment=1306918186021#c2757988272252256749

Anonymous said...

It's awesome to go to see this website and reading the views of all friends about this article, while I am also eager of getting experience.

Also visit my homepage: new cellulite treatment