Friday, May 6, 2011

Sale banyak Gila, Nana pun Gila...

Assalamualaikum....

 Hi korang... second day di KL.... hari ni memang full gila jadual nana.....plan nana nak beli barang-barang di Sogo dan Jakel je la.....barang kawen... 6 bulan lagi.. tapi tak beli ape-ape lagi ni haa.....
Sampai Sogo, ya ampun ya rabbi.... ramainya manusia...... penuh.. dah la Sale kaw-kaw..... 70% Sale.... hah!!!! mana tak gilo aku ni ha???
Keluar Sogo, Kaki dah melecet... Gatel bebenor nak pakai high heels haaa.....mula la jalan sikit nak duduk.... sakit kaki.....
 ni yang pakai hari ni..... simple jek....
Meredah jam nak pergi Jakel.... Panas gilo...
Singgah minum sebentar.... Sedap whoaaa kopi dia nih...tapi bukan kopi janda atau kopi jantan ok... mocca....
Muka Puas dapat duduk atas kurusi.. penat ko berjalan jauh ni haa...
Pose wajib ok...kedai kain pun boleh nak pose...

posing dengan incik tunang...
Serius muka saya tembam gila sekarang....

Korang tahu, kenape nana stress bila shopping dengan lelaki ni ha??? ni la reason dia!!
Boleh tido!!!!
dah siap shopping daaa...
Muka puas dapat shopping...



After settle kat Jakel, nana ingatkan di KLCC pun ada la Sale jugak kan, pergi la meredoh jam yang tahap naga tu ha... Sampai KLCC, sedihnya yang amat.. tak de sale pun kau... menyesal tak beli banyak-banyak kat sogo,,, huhu...
Muka meredah jam...
ok... tamat update untuk kali ini... lalalalala...

p/s: nana sungguh penat... argh........

1 comment:

ShidaHaron said...

senyuman yang manis, suka-suka-suka! =D