Saturday, April 23, 2011

Yeay..... Dapat Header Baru....

Assalamualaikum.... 

Hi korang...
alhamdulillah.. im so happy la hari ni... nak tahu kenape????
header nana yang lama....
header nana yang baru....

haaa... nice kan?? thanks kepada  empunya blog ni DONA ROSE. Actually dia la yang design header nana ni haa... and nana betul-betul suka header ini ni... 
Thanks kepada designer ni... actually nana dapat invitation dari designer ni untuk join dalam projek dia yang mana di namakan *LOVE TO DESIGN* . of course la nana rasa bertuah sangat kan.. 
Dan mana-mana blogger yang interested to get customized header for your blog,
bolehla contact Dona Rose ni or visit blog dia...

p/s: terasa begitu pinky winky gitu nana.. auwwww...

10 comments:

♣dya aien♣ said...

awak...
cantek nye header baru..
waaaaa...
dya suka sgt sgt sgt.. :)

~uǝǝʇɐɟ said...

wahhh shantek lah :)

chenta nana said...

dya@ tenkiuuuu...nana pun sukaaaa

fateen@ tenkiuuu :)

MiSzy DiaN said...

cantik laa header baru nana :)

salam perkenalan buat kamu juga..

Hanis said...

wah! cantik lah sis ! :)

DyaMohd said...

wah..pinky gak..suke..suke..suke!!!

nabella alias said...

hye kak nana!
canteq header... ;)
thanks 4 visiting ma belog ;)

Rose said...

Salam Nana,
Terima kasih untuk entry ni. lol. Lain kali boleh contact saya lagi ;) Keep in touch ok!

merahitujambu said...

waa..cantik.suka sgt mata u.hehee

nini said...

ske header baru awak..chumil =D