Wednesday, April 6, 2011

Konvokesyen Kolej Komuniti

assalamualaikum... 

Hi korang... 
actually nana baru je sampai kat opis setelah berjihad 6 hari di kelantan...
bila kembali bekerja al-maklumlah.... malas yang amat la... nak start kerja balik lepas cuti...
mujur la bos nana tengah kursus.. so.. kita boleh enjoy.... yeay.... lalala 

ok-ook....ahad baru-baru ni, adik nana baru je konvo... 
belajo kat kolej komuniti....
masjlis konvokesyen dia dibuat di Taman Tamadun Islam, Kuala terengganu 
bersama 5 lagi kolej yang lain.... 
Tapi yang sedihnya, nana tak dapat nak join, 
tak dapat nak raikan la sebab nana masih di kelantan.. jaga adik nana yang sakit tu...
adiiku yang masih single.. cewah.. terpromote plak....

With my mom yang tak sihat..... tapi datang jugak kerana adikku...

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. buat masa sekarang adik nana tak de plak bunyi nak sambung belajar... nak kerja kononnya.. pastu gatal nak kawen.. even tak de gupren... haih.. budak-budak sekarang....

2 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

wah da grad da..kita ujg taun ni bru grad,insya Allah :)

AzharAzfar said...

wah..encem la halim... erm..nanti cari keje cepat2..nanti leh kawin cepat...