Tuesday, April 5, 2011

gambar-gambar di wad....

Assalamualaikum... 

hi korang...
hari ke 4 di wad..... nana dah jumpa lappy, so boleh upload la gambo-gambo di wad...
sorry tak dapat upload banyak gambo di wad...
adik nana yang still lagi tak sedar....
wayar vacum dari kepala adik nana..
dah macam bibik muka nana.. dah berkampung di wad.. 
takkan nak make up macam nak pegi disco kan..
adik nana dah sedar.. alhamdulillah...

Alhamdulillah... adik nana tak banyak hadapi  masalah selepas selesai operate..
syukur yang teramat sangat...

4 comments:

sue. said...

semoga dia cepat sembuh na...

aja said...

hai, kak nana.
oh, adik kak nana dah sihat ke? alhamdulillah, just read your blog..huhu..kata sekrg duk kat K kerian.erm..wad berapa? selalu sis beli makanan kat mana? oh, saya de baca sis kata makanan agak mahal yer?
mungkin sis boleh beli makanan kat cafe area belakang, nama harmoni cafe. makanan dia okelah, xde mahal...dan banyak pilihan.
b.t way, sy ex-student USM k.kerian...hihi

p/s: sorry, panjang pula komen =DD

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

alhamdulillah...da sedar pon adik akak. kesian dia....

AzharAzfar said...

alhamdulillah...syukur adik dah sihat...maaflah..angah tak dapat balik tengok adik..insya allah ada masa angah balik ya...