Sunday, April 3, 2011

BOS yang #*@+-"!,#

Assalamualaikum 

Update yang kedua untuk hari yang kedua nana kat hospital ni.... 
Kenape dan kenape entry nana macam ni???
Serius nana bengang giler sekarang!! 
Nak tahu kenape???
Mai nana nak habaq mai!! 
Baru je kejap tadi my bos msg.. Atau bahasa KL nye, sms nana... 
Mesej dia berbunyi "Nana, awak tak buat ek report yang saya suruh???
Perghh.... Di waktu nana cuti!! Di waktu nana tengah jaga adik yang sakit!!! 
Di waktu dia tahu keadaan nana disini, dia boleh hantar mesej macam tu?? 
Then nana reply " saya x buat sebab report tu kan bla...bla... Bla...." 
Pastu Dia balas lagi..
Berbalas mesej aku ni uolsss... " Awak cakap senang sgt nak buat, Kenape tak buat,bla...bla...
Nana pun dah nak angin, dia boleh marah nana pasal report tu... 
dia ingat report tu, pejam mata dah boleh siap?? 
Dah la kene buat untuk 3 bulan sekaligus. 
Pastu nak angin dekat nana sampai satu office tahu???? WTF!!! 
Serius nana cakap, dia dah lebih!!! 
Dia tak faham keadaan nana yang tengah bercuti! 
Yang tengah jaga adik yang sakit! 
Padahal memang nana dah call siap2 dekat HQ cakap memang kena take time nak siapkan Report tu...
Dia yang over kenape???? 
Sakit hati nana!!!! Sakit!!!!
Balik je dari hospital ni, habis je cuti nana, memang nana nak tukar department!!!
Malas nana nak duk bawah kuasa bos yang faham situasi anak buah sendiri!!
One day tuhan akan membalas apa yang dia dah buat!!
Allah maha adil....! Ingat tu!!!

P/s: sorry...luahan hati yang tak boleh nak simpan!!!!

4 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

kurang hasheemmm punya bosss...sbr ekh kak nana,,,

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

itu bos otak die letak kat mane eh? lutut ke? bunguk kot.

kyra_G said...

payah gak ea nana bila da bos cmnie haihhh...jom tembak n senapang gajah opsssy hehehe
salam perkenalan =)

Puteri Salju said...

luahan perasaan nih bos x baca ker? heheh

sabor ek..